Tuesday, August 30, 2011

tamat satu lebaran . :)


--- hupdate sambil dengar bunyi mercun bunge api ^^



Assalamualaikum . hai hai dan hai . amacam hari ni ?? bes tak beraye? huhuhu . harap semue hepi hepi yeeee , yang budak2 tuu sile lah kumpul duet banyak banyak untuk menjamin kehidupan mase depan yang lebih cerah cemerlang dan terbilang . hehe :P

ok lah , strek to de poin .

lets me tell u olzzz pasal my 1st eid . to be honest, rasenye kali ni lah raye ku agak berlainan . sangat . sebab kebiasaannya, lepas solat raye , salam salam family . cousin belah ayah sekali sebab duduk dekat kan , tengahari tuu mesti dah bertolak ke pake . beraye kat sane pulak . belah mama . tu rutin wajib tiap2 tahun . rasenye selame kepale otak aku ni berfungsi sempurne tak pernah lagi lah balik pake 2nd day . tapi tahun ni laen skit , laen macam mane nanti aku bagitaw . tapi aku tak kesah pom mane mane . :)
ingat ! kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukan segala2 nya . dan DIA adalah sebaek baek perancang .

to be honest jugak lagi , raye tahun ni aku memang takde rase raye lasom pom . sori to say, dengan kuku kaki yang x baek lagi. tak pakai kasut raye lagi . haha , balik2 alasan same kan .

duet raye tak habis kelim lagi nie . takboleh takboleh takboleh jadi ni :P
rasenye harini half of de journey habiskan mase ngen adik beradik dan kamera syok sendirik je . pape lah .
duet raye rm50 dah habis belanje mcd.. grrrrrrr ~ hahaha

okei2 . sebabnyee .
harini half of de day beraye kat hospital . mak sedare masuk wad . nak kate kritikal taknak lah . tapi teruk jugak . doktor klinik salah bagi ubat . asal2 demam je , tapi docter tuu siap bagi injection lagi . ubat tuu pulak sangat kuat . dalam mase sari ubat tuu dah boleh merebak dengan jayanye dalam semua urat2 saraf. dan kesan dye sangat sangat kuattttttt !!



hmmm , taknak lah ulaas banyak banyak nanti makin sebak, jus now i hope sangat ade ubat yang boleh ubati dengan kadar yang sangat segera . even i'm not her daughter , tapi rase sangat sangat kesan tuu, dari kecik membesar depan mate die. kalau die boleh kuat lawan sekarang insyaAllah , moge keajaiban akan berlaku . haaaa , taknak nagis T_________T . die salah seorang antara insan yang bermakne pernah terjadi dalam hidup aku sekarang . moge kuat moge tabah . insyaAllah,,semuanya ditangan DIA . DIA maha mengetahui apa yang terbaik tuk hambanya ^^ angkat tangan dan berdoalah segala mungkin kebaikan :)


1 comment:

epaa chenta said...

selamat hari raya (: