Monday, December 28, 2015

Renew Lesen

Anyoong !


Hehehehehehehe

Dulu gelakkan member lesen waktu time cuti kat kampung.
Sekarang batang hidung sendiri hak kena. Kihkihkih

Arini dah 28hb Dec maknanya dah sebulan lebih jugak lesen aku mati. Padahal dengar je kawan yang baru sambut besday aritu cakap dia dah nak kene renew lesen pebenda sume. Hehehe. 
Time yang terperasan tu pun time tgh nak fikir camne nak wish besday pokwe  sekali suruh dia renew lesen nanti sebab dia yang lupa dulu.
Asal laaa loklakk sangat ni Noni! 
Haippp! 

Actually lepas birthday aku aritu, aku dah selamat drive sampai Perak, sampai Penang sampai ke hulu Selangor daaaaannnn dah selamat sampai ke kampung sendiri. 
Tengah tengah bersiap nak balik KL balik baru lah duk teringat. 
Gelabah lah jugak kihkih

Alhamdulillah
Seb baik prosedur nak siapkan lesen baru xlama pun.
Pergi Pejabat Pos, Alhamdulillah Allah permudahkan tadi, ada makcik hulurkan nombor dia yang dia tak jadi guna hihi, then pergi kaunter dalam 5 minit dah siap!
Dia just mintak IC je. 

Terus renew tuk dua tahun terus.
Senang. 

Alhamdulillah hujan lebat sangat tadi dari kuar rumah smpai lah tol gombak.
Allah selamatkan perjalanan, 5 jam perjalanan sampai rumah sewa ☺

So pesanan tuk awak awak sume, dah seronok sambut besday tu jgan lupa la ye renew lesen 😜😜


Sunday, December 27, 2015

Lemah





Ya Allah i just want to be better in everyday...
I wanna to be closer to you each day..
Ya Allah guide me to the right way..

Because i think i am lose in the middle, 
Far from you...

Forgive me.