Thursday, November 24, 2011

terluah juga .


blog hupdate : currently in csc434 class .
tapi jaja muddy dah terbongkam atas katil . HAHA~

okei . entry ni bukan untuk senyum .
 
 

semalam . 23 november . 
tarih keramat .

lepas letih  tahan sebak dalam hati .
akhirnya keluar jugak aer mata itu . 
ni lah kali pertame aku nangis kat uitm ni atas dasar geram seksa dan benci !
yesss , benci . 
dan beliau lah orang yang telah menukarkan minat sayang aku pada asalnya pada kesatria (2mggu terawal laaa) terus pada benci yang meluak luak . sampai takboleh nak tahan . nak termuntah .
terima kasih laaa saudari . macam mane lepas ni aku nak fokus lagi kat kesatria kalau dah kau buat macam ni kat kamiii !
kami manusia ada hati dan perasan . rasanya ada banyak cara lagi tuk layan kami dengan kejam.
bukan dengan cara panggil kami lembu kan? 
that is not that wayyyy !! 

rasa macam sekarang jugak nak pergi kat laut yang besar dan duduk tengah tengah laut tuuu jerit puas puas .

tak pernah pernah dalam seumur hidup aku kene pumping sampai seratus kali . dalam hujan bagai . kene rolling rolling tengah atas jalan tar yang penuh lecak campur taek lembu . ohh ya Allah .
sakit sangat hati bile ingat balik . 
mungkin dye nak tengok ade yang patah kaki dan tangan dulu kot .
tak pom yang ucap selamat jalan dulu . hmmmm ,
Ya Allah , Kau tabahkan lah hati kami untuk sebulan lagi .
 Kau kuatkanlah hati kami untuk menempuh camping hujung minggu ni 
( rindu camping Furtechhhhh ! )
Kau lepaskanlah kami tuk menghadapi segala cabaran dan ujian yang mendatang .
Amiin .
kepada Fadhli , and now saye faham what's de meaning "xde life langsung duduk kat sane"
tapi suspect aaaaaa ko boleh stay sane tuk 2taon ! thats not an easy thing .
kalau laa boleh mengadu . sobbsoobbb .
 

Tuesday, November 22, 2011

THE LAGEND HOTEL :)

assalamualaikum .
lame tak ber-post post pasal hari bersejarah dan gambars .
apa yang berlaku pada tarih arini , pada aku boleh kira banyak  jugak laa kenangan .
tapi aku macam xberapa nak sanggup untuk mengingatinya .
walaupun kadangkadang ia mampu buat aku tersenyum,
tapiii pedihnya banyak lagi . REDHA .

17 NOV 2011..
bertempat kat THE LAGEND HOTEL KL,
seminar yg berkisar kan,,, lihat gambar nnti yee..kikiki~
bertolak pukul 530 pagi dari bandar jengka dan sampai pukul 830 pagi .
sampai sampai sangat teruje , ofkos laa kan , orang xbiase pergi naik turun hotel 5star camni .
ehhhhhhhheeeeeeeeeeem .

representing the day with a amazing pictures :
oneee...
tuuuueeee..
treeee...
jgan nak over sangat laa kan --"

17 november :)





timekaseh kawan2 semua yang wish . terharu sangaaaaatt !
xpecial thanx to roomates !!! :)
tak sangka dah tua kan .
selamat hari lahir buat diri sendiri~
17 NOVEMBER 2011


 semoge dengan pertambahan umur cuace dan usaha ini mengubah pintu hati jiwa dan raga aku sendiri untuk berubah .
ingat cik non ! nobody can change yourself .

sebagai seorang mahasiswi sekarang .
akan nak sangat gengam due gulung ijazah itu .
duniawi akhirawi .
hoped . INSYAALLAH !

to my roomates, thanx sangat2 tuk suprised ni .
hehe , asal2 ingat ke korang memang betol2 tak ingat, baru nak taching .
teeeeeeeetttt !

walaupom next sem kita tak duduk sekali .
INSYAAllah , i'll try my best to take care of ur friendship .
sayang korang ketat ketattt !

insyaAllah ! i'm try to be someone better !
heppy 19  :)