Saturday, June 19, 2010

fom 5 2009...

0k...skrg,aku nak rewind balik what i've done mase kat skolah dlu..de best year was in fom4 n fom 5..
yela..hehe...mase da jadi senior skolah,of coz la seronok...dlm idop ni yg bes nyer biler kiter ader kawan...
tapi bkn seme jnis kwan taw...hyer kawan yg btol2 ikhlas myygi diri kiter seadenyer,2 la adiah yg xternilai skali...
aku pom ader kwan yg mcm 2, yg trime aku seadenyer...aku syg dyorg mcm sayg diri aku jgak..
so,,aku jge dyorg seikhlasnyer...
tym kat skolah ade la tym yg pling bez wlpom mase 2, aku mlompat nak kuar skolah...
hehe,sorry,,aku ni bkan jnis yg suke sgat ekut praturan...bley buat assigment berape kali kne dende...
yg aku xley luper,mase kat asrama,mse ni fom4..maklumla,taon honeymon lpas pmr...haha...,,ptg 2 seme student wajib trun..tapi aku n de geng yg same kepale jgak ni,
xtrun...lepas lame duk lam dom,ade org ckap woden nak buat spotchek,,kami ape lgi mgelbah la...haha...
lpas b'bncg,,kami sepakat nak kluar ekut pin2 blkg,,dgan syap2 kami mlgkah mnju k gate,,tibe2....eh,kamu 4 org berhenti...aiiyyoo,,dari mane dtg nyer suare ini??sjurus kami bpaling woden 2 da tercegat blkg kami dgan mukenyer yg mmg cantik...hehe...tersengih j la kami....mcm2 alasan bagi..tapi pham2 j la...beliau xkan percayer pyer..haha...mjur la aku xkeseorgan..ade jgak kwan2 sejati ni tman...nak taw aper dende nyer??can guess wat??haha..kami kene denda berdiri tgah2 blok aspuri dari kul 11 smpai kul 2 pagi..redho j la..malu 2 mmg la jgak coz djadikan bhan pameran...habis seme org tgok...tapi ok jgak la coz lam 30 org yg kene...rmai...mmg letih kene berdiri,tapi...bEZ!haha...
taon fom 4 mmg bes sbb xde exam bsar,so study pom lbey kurg j...hehe...
mase mule2 masuk fom 5 agak myedihkan jgak lacoz x dpat satu dom ngen kwan2 fom4 dlu...but its sokay..aku kene blaja carik kwan baru pulak...prkare yg pling bes masok fom 5 ielah,hehe...we're de king 0f de skul..da xde senior laen..mmg la bes..kami yg aturkan acare2 kat skolah,,wak program pape pom kami yg handle..wah,,bes gler..tapi kene la egat2 jgak..ni taon last aku kat cni..n this is de killer year...i'm a spm's victim..