Saturday, April 4, 2015

Wall Climbing Putrajaya

Assalamualaikum. 

Alhamdulillah. 2015 checklist ticked again. I love it when i did something new. New experience, new learning and new self spirit.

Wall climbing.

Hmm. Excited for the invitation. Shocked after enter that place. Scared horror and challenging after try it. Hahaha.

1st time try wall climbing, mase dapat invitation mmg bukab main seronok lagi. Nak try nak try nak try! Alih2 skali dh try naik satu trip terus menggeletar tangan. Goyang kepala lutut  seriusly. Stamina memang kena kuat. Breakfast penting sangat2 nak bg energy kat badan but the worse is i skipped my breakfast. Hihikk.

Bila dh pukul 12 tu dah terketar dh tgan baru lah, kluarkn breakfast, kena jugak makan. Oh sewa kasut rm7 and harness rm5. Total up rm12 per entry. Berbaloi bukan?

Ni part yg nak warming up. Ade part senang ade part susah. 3x naik turun yang ni. Ketar tangan.

Buruk beno rupanya dari bawahh. Huwaaaa dah la ramai gila jantaaannn. Hmm. Hmm. Naik yg part ni pun 3x je. Nak push naik dh memang asyik jatuh je sbb tangan dh mengeletar. Tapi bila dh otw balik rase macaaammmm aaaaa nak main lagiiii. Huhuhu. Lepas sehari, bangun tido esok sume badan sakit. SAKIT GILAA Y.Y

Thank you Asrul, Fadilah n Fadilah. It was nice to meet u guys. First time meeting you, i hope i dont make something annoying. HAHAHA