Tuesday, November 22, 2011

THE LAGEND HOTEL :)

assalamualaikum .
lame tak ber-post post pasal hari bersejarah dan gambars .
apa yang berlaku pada tarih arini , pada aku boleh kira banyak  jugak laa kenangan .
tapi aku macam xberapa nak sanggup untuk mengingatinya .
walaupun kadangkadang ia mampu buat aku tersenyum,
tapiii pedihnya banyak lagi . REDHA .

17 NOV 2011..
bertempat kat THE LAGEND HOTEL KL,
seminar yg berkisar kan,,, lihat gambar nnti yee..kikiki~
bertolak pukul 530 pagi dari bandar jengka dan sampai pukul 830 pagi .
sampai sampai sangat teruje , ofkos laa kan , orang xbiase pergi naik turun hotel 5star camni .
ehhhhhhhheeeeeeeeeeem .

representing the day with a amazing pictures :
oneee...
tuuuueeee..
treeee...
jgan nak over sangat laa kan --"

thanx sebab jadi pertner borak saye sepanjang seminar tuu , rasenye kalu xde kawan yang turut talkative same dah lame ade pete kat meja tuu . hehhee.. reeennnn, abgs DUGRO kat blkg~hehehhe :P

sekitar seminar ballroom . sumpah teruje !
barisan depan guwa . manee aku ? :P
okei fine. aku taktaw berape percent student yg dengar seminar ni . orang dewase ramai la kottt .


tengokkk ! beberapa jam kemudian ..hehheheh
 PART PALING MEMBAHAGIAKAN PERUT HATI JASMANI DAN ROHANIII !
YEEEEZAAAAAAAAAAAAA !
PENUHHH KOT MEJA SEMUA ORANG .. XPEE FREEEEE !
table-mate lunch !
630pm. bye bye hotell ! kiteorang dah nak kene balik sebab malam ni nak tengok bolaaaaaaaa !
 yeeeaaa. tahniah malaysia !

betol la kan, orang kata dalam suka ada duka, dalam duka ada suke .
the most part knape aku sbenarnya kalau bole xnak sangat ingat hari hepi ni sebab,
aku xtau, mungkin bukan rezeki aku atau mungkin aku ...

all of the pics from my camera was gone .
aku xsempat langsung ambik even a pic ! taching giler babi .
mungkin ade laa kot hikmah dye kan .
and bcoz of that aku lasom tiada mood utk bersuke ria sampai hampir lebih satu hari .

maybe if i told dis prob with others , nobody could understand .
mereka akan cakap, lepak laa kan . gambar je kot .
but for me, it's more than that . i love a pic . sangat .
mungkin orang laen akan tengok gambar kiter macam meaningless je kan . lantak laaaa!

sebab bagi aku , every tym i clik to snap a pic, it has it own history .
hanya or yang tangkap gambar tuu je tau how hardness they're to take it. 
aku suka ambik gambar sendiri sebab itu lebih berharga .
i know the value of pic, how i took it . when n who .

so , dont ever you dare to insult the pics !

disebab kan gambar yang aku ambik pade hari itu jugak telah menjadikan aku baik dengan seseorg .but now that pic was missing .

2 comments:

Ardini Humaira said...

betul2.. dni pon sayang gambo2 dni snap :)

Jaja said...

COMEL GILA! :)