Tuesday, August 9, 2011

nak masuk bloglist ? cer teke !!


ASSALAMUALAIKUM ^^
perhatian . perhatian. ini entry mengade ngade, kalu rase nak muntah jangan terus bace .:P

capet bangat hari ni dong . yu olz taw ? cuace kat terengganu hari ni macam boleh caer je isi dalam kepale kalu berdiri tengah padang berjam jam tak henti..hari ni aku pergi berjimba kat terengganu,..walaupom dah duduk kat negeri nie belasan tahun, dah berpuluh puluh kali nak turun bandar terengganu tapi ni laa kali pertame pergi sane naek bas. iye,ulang suare..naik bas,dah cantik bas skrg kot..takde dah bunyi skru longgar tunggu mase nak tercabut. nak kate kekok sangat tak laa,ehem ehem, cik kan sorang yang berdikari...bhahaha...nak muntah lagi laa tuu . tapi betolla, berpeluh habis satu baju..dah laa pose,biler tym lunch time,tengok depan, sejibik kedai mcd sedang melambai lambai . paling kat belakang pulak,seketul ayam kfc sedang mnjerit jerit . oohhh , kuat ! sesungguhnya aku sedang berpuasa :) gootchhaaaaa !  selambe jer minah mat saleh duk makan tayang tayang depan aku..hoohoooo.

berbalik ke tajuk asal . nah gambar nie, acu cube try teke cik tengah buat ape , pedulikan wajah yang pura pura comel tekun . beberape pengomen terawal yang betol , dapat masuk bloglist cik dalam satu tempoh jangke masee . law takde sambutan , entry ni kire cancel ..heheheh~ 
*kasi laa support! 1st tym memalukan diri camni nih..haha!!


kepade akak adibahusna , sile jangan gatal nak teke..heheheh :P
nak klu kee ? emmmm , tak payah kot .
okei , nak pergi melawat pulak :)

hupdate :
ok lah, nak klu satu : kat pantai , kalu takbleh jugak,nanti tunggu klu due :P

******************ditutup dah*************************

22 comments:

kotak bulat said...

tgh buang sampah? :P

izfanora said...

tak tahu lah.. muka tak ada reaksi.. muka suci..

teka : tangan buat peace.. huhu..

cik hanum said...

bagi makan itik kekeke :)

Citarasa Rinduan said...

selamat malam dik..
hehehe.. gelak dgn komen awak di blog kak ayu..

thanks sudi singgah..
kak masih edit dan ubah apa y perlu, maklumlah perniaga makanan.. mmg sibuk..

dik, tu dok buat apa?
jeng2..hehehe

I said...

klu la plishh.

c i k a n a said...

ades..nak teke ape ek?
tgh tunduk malu sbb ambik gmbr..hehe

peachippo said...

cik hanum : makan tuu boleh jadi klu jugak !waaaaa :)

alah,kaklah dah masuk list pom :P

deqjamucuxx said...

ngah msg ~ kot

twinkeenabilah said...

um tgh pegang fon ?

PeRmAtA bIrU said...

ngah buang sampah erk?? hahahaah

sergeant keroro said...

tengah watpe eh??

bagi kucing makan :P

iMBobo said...

tgh bbq kot :)

Fz27 said...

br balik dari bazar ni
ngah pegang makanan untuk buka puasa

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

nie...ngah bbq kat pantai an??

betul ke x slh nie??
errr...
ahahah :p

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Panggil aku Han said...

pandang hndst msj dgn boprend ke??
huhu..:D

tomatokering :) said...

kat pantai ea . errrr tgh picnic.. hehehe

YOUsoF said...

Tengah bakar chicken wing.... ;D

cik hanum said...

yessss. org kan insan terpilih haha :) muahh xoxo

rayne rawt rawt said...

aku tahu doh !! bbq jawapang diea

adibah husna said...

alaa,xadil ak xbley,merajuk :P

muhamad hanif said...

ok,

aku teka..kau tengah barbeku kankankan ?



HAHAHAHAHAHA