Tuesday, August 16, 2011

sebab guwa malas update blog.


  



ASSALAMUALAIKUM ^^

         +                

gambar bukan nak tunjuk megah..tak tak , bukan yer..gambar atas tuu jus nak cakap guwa dah berjaye songlap duet abang guwa dan pakse beliau suruh bayar objek2 tuuu, tuu lah guwa makan tuk moreh malam nie..sebagai balasan lame dah tak belanje guwa..balik pom berbulan bulan sekali, okei ape dari guwa mintak beli iphone 3 4 bijik . *no wonder laa pasni guwa kene tampal gigi lagi --"

ok okeiiii , berbalik kepade tajuk .

korang rase sebab ape kadang kadang tuu korang malas nak hupdate blog walau idea mencurah curah ke daun keladi ? sebab malas nak menaip maybe ? sebab mengantuk berhari hari? atau shopping tak henti henti ?
hahaha . ade tak yang macam tuu ? 

malas nak menaip ? boleh jadi jugak kan. tapi bagi guwa kalau bagi keypad hpone dengan keyboard . guwa akan pilih keyboard lagii . tapi kalau badan yang malas, baru guwa pilih tivi . erk ?!

baiklah terus terang bagi guwa, dalam keadaan sekarang , rase malas sangat nak hupdate adelah kerane ini...




daaaaannnnnnnnnnnnn ....



pahamm ? a'ah , betool lah tuu . tulah game ANGRY BIRD dengan COUNTER STRIKE kalau nak kenal . biasenye kalu online pakai laptop, guwa layan angry bird dulu tapi kalau pakai komputer besar gedabak, guwa layan counter strike pulak . woooooooooo , sound dyer perfecccccttttttt !! mmg dengan guwa guwa bertempik sekali  kalau orang jahat tuu tibe tibe kuar depan mate . duet pulak ejas jadi tinggi je  machine guns wajib beli...bhahaha..

jangan ingat guwa perempuan guwa maen game hello kitty je yer ..tapi guwa takde laa layang game fifa pulak --" 
okei , jadi tuu la punca guwa malas nak hupdate blog... :P tambah tambah sekarang puase kan , kemalasan tuu bertambah tambah .

tapi sumpah guwa rindu giler nak layan game NEED FOR SPEED .. yang last skali guwa maen yang MOST WANTED punye.. bagi guwa tuu lah game yang paling best guwa pernah maen selain SUPER MARIO same bomberman..hehehhe .

  

sumpah guwa rinduuuuuuuuuuuuuuu nak kene busted same polis .. heret2 dye sampai kene paku, lenyet lenyet samapi hancur..hahahah . 

p/s : korang pulak kenape malas update ? xde idea ehhh ? 
p/s/s : kasar je kan entry malam ni..hahah

9 comments:

alif haris said...

hahahha
JOm lwn CS n NFS !
ada bran ?? hehehehe

iMBobo said...

mak aih main game ganas2 ye..hehe DOTA pandai main?hehe

Ezad Skytech said...

wahhh...game Need For Speed dengan CS tu..CS pon sy kurang sikit..tak berapa reti sikit main CS..haha~

missdora said...

malas nak update enrty cz hati ku telah dilukai utk minggu ni. sehingga menitis air mata, haha..

Cik Baju Kurung said...

alaa .. terliur pulak cadbury and aiskrim . -.-'

adibah husna said...

haha,gila la gnas non main CS,ak tgk pun da bosan game tu =='

kotak bulat said...

byknya main game... ehhehehe

peachippo said...

alif : heheh..tak tak :P


imbobo : dota? tgok pom takpernah .. hehehhe :P

ezad : tak reti maen CS ? erk?! baeklah :) hehe

peachippo said...

missdora : hehe . moge cepat sembuh ye wahai hati !

cbk : nak kee? meh sini, nak suap ! hehehhe


dib : bosan ? erk..men lame2 bosan gak aa..

kb : smntare ade mase lapang kan . hehehhe :P