Thursday, August 18, 2011

khamis yang spontan#6 | tak paham .


ASSALAMUALAIKUM ^^

nak dengar tak pengakuan ikhlas dari guwa ?!

"aku pom tak taw pasai apa aku yang ter-over takut dan geli biler tengok ade lipas agresif sangat lalu depan mata walhal rasenye lipas tuu lagi takot tengok aku kot.. "



biler laa masalah ni nak selesai..huhu..mesti lipas tuu asyik gelak jer tym die jumpe aku --"
gelak gelak ..^^
        
i need u oggy !!!!!! 

19 comments:

iMBobo said...

teka teki:
lipas tu gelak angkat tgn ke kaki?
hehe

Elih Japahar said...

Ahahaha! lipas lari sambil ketawa :) oggy tu tak pandai cakap, huhu..

Diana @ bilakukatacinta said...

salam ramadhan:semalam kat umah mother in law sis pon ada lipas...terlompat2 sis...kena gelak plak tu nan adikk ipo..sabo jelah

peachippo said...

imbobo : heheh..tangan keee org panggil ?? tak kot..pakai kaki ! :P

M[i]$Z[a]C[k] said...

hahahha.. gelak kat oggy :D

ArulchelseA said...

lipas tu pun cuak jugak..dua2 pun cuak..kih kih kih kih

aDyLLa OmaR said...

oggy n the cockroach adalah sgt comel! haha

Si DauN CeRi said...

sama!!! sy tak suka lipas. dah la muka scary, pastu laju pulak tu.. *ggrrr*

Run Away said...

salam kenal...jalan2 tgk sini jap...salam aidilfitri...

tomatokering :) said...

waaa sama lah kita . T_T

H.J said...

ni ogy datang ni..haha

zeeck said...

yeay da ade list da....jom2 tgk sape same baju raye nie XD

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/warne-hot-baju-raye-tahun-nie.html

sergeant keroro said...

haha, lipas je pon :P

Sarah Mohd Saleh said...

oke.i hate lipasss alot.kite mmg memerlukan oggy teramat paling sgt2

GaRy™ said...

hahahaha... badan je lebih besar dari lipas, tapi hati kecik.. kah3..

cik bulan said...

ok..nah ridsect..:D

teha said...

geram tgk cite nie.. xsuke si lipas 3ekor tu

sobri yaacob said...

he..he..
takut lipas rupanya.. :)

adibah husna said...

haha,xpe non,mu xganjil,ak pun menyampah gile tgk lipas,sje menakut nakutkn ak y brani ni
:P:P:P