Thursday, August 11, 2011

dan pemenangnye adelah...jeng3..

ASSALAMUALAIKUM ^^

argh . mengantuknye - -" heheeee . salam sahur kepade semua muslimin dan muslimat . firstly, cik nak mintak maaf selamat hari raya zahir dan batin sebab hupdate entri ni lambat sikit (asal tetibe formel ni) . sebab ade yang tanye bile nak bagitaw jawapan tuu pastu cik jawab laa semalam. nampak tak satu kebohongan yang telah berlaku disitu..oohhh,tak sengaje okei . sempat sempat je terlelap depan tivi sambil tengok citer home alone 3 dengan sang ibu semalam. alasan kedua, sang ibu dah bagi warning awal2 takleh ngadap komputer . ngeeeeeee~

okei lah kiter strek to de point jelah yer . mesti ade yang tak taw kan ni entri kesinambungan dari entri mane . nah bace sini dulu .. timekasih banyak banyak sangat sangat kat sume yang sudi komen . terharu T__________T .. perghhhhhhh . :P

kiter ade tige pemenang ye .. jeng jeng jeng ..

sila bayangkan seolah2 keadaan macam kat final maharaja lawak , ade piale besar besar . bunge dan wang ..suspen yang amat . *over

dan pemenangnye adelah :


  • IMBOBO ! atau saya adalah bobo .. kihkihkih .


 dannnnnnnnnnnnnnn ...
  • YOUsof !!!!!! ye ye , kite masih ade plan c ,:P
aku pom taktaw asal mesti chicken wing je - -"

tahniah tahniah . pemenang pemenang bolehlah menuntut hadiah berupe baucer berbuke puase di rumah masing masing ye :P . dan seperti yang dijanjikan , sile lihat bloglist cik ye ..


nah gambar full..sile tatap tanpe rase bosan :P

besnye . nyum 3 :)


single2 lagi ni . haha . 
timekaseh sudi bace ;)
yang telah meneka pom timekaseh banyak banyak sangat :)

14 comments:

tomatokering :) said...

aloooo salahhh >..<''

muhamad hanif said...

Err,


aku nak teka sekarang boleh ?



AHHAHAHAHAHAHAH

Panggil aku Han said...

hahah...dh agak dh saje jwb salah..nk kasi chance << poyo tetibe..
huhu...
tahniah kpd pemenang XD

FYA PELANG! said...

haha. taniah. jom masuk segmen fya pulak :)

izfanora said...

tahniahlah pada mereka.. :)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

huik!
hahahah!!
thanxs babe!
x sangke betul...

klaw maharaja lawak 2nd dpt rm250k an??
nnt aku bg num acc ea..ahahah!! :p
thanxs coz mskkn NokakaSHiCHi dlm bloglist anda :)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

haha!g search google tgk per mksd die..klw jumpa aku bg adiah.. :p

ArulchelseA said...

mcm mana sy leh tk tau de main teka2 ni.. ruginyee..

Anishaway said...

dan tahniah kepada pemenangs !
dan goodbye pengkalah. hehehe

YOUsoF said...

Bakar chicken wing tu bukan dikira bbq kah?... ;D

twinkeenabilah said...

Sorang lagi siapa ??

adan said...

tahniah pada pemenang,..

iMBobo said...

yahoooooooo!!! nak duet raye?hehehe..
klau x, belanja ayam seketul pun jadi lah hehehehe..

YOUsoF said...

Hehehehehehehe.. serius tak perasan ada read more kat bawah tu.. ;D





Terima kasih hadiahnya ya.. ;P