dan pemenangnye adelah...jeng3..

by - August 11, 2011

ASSALAMUALAIKUM ^^

argh . mengantuknye - -" heheeee . salam sahur kepade semua muslimin dan muslimat . firstly, cik nak mintak maaf selamat hari raya zahir dan batin sebab hupdate entri ni lambat sikit (asal tetibe formel ni) . sebab ade yang tanye bile nak bagitaw jawapan tuu pastu cik jawab laa semalam. nampak tak satu kebohongan yang telah berlaku disitu..oohhh,tak sengaje okei . sempat sempat je terlelap depan tivi sambil tengok citer home alone 3 dengan sang ibu semalam. alasan kedua, sang ibu dah bagi warning awal2 takleh ngadap komputer . ngeeeeeee~

okei lah kiter strek to de point jelah yer . mesti ade yang tak taw kan ni entri kesinambungan dari entri mane . nah bace sini dulu .. timekasih banyak banyak sangat sangat kat sume yang sudi komen . terharu T__________T .. perghhhhhhh . :P

kiter ade tige pemenang ye .. jeng jeng jeng ..

sila bayangkan seolah2 keadaan macam kat final maharaja lawak , ade piale besar besar . bunge dan wang ..suspen yang amat . *over

dan pemenangnye adelah :


  • IMBOBO ! atau saya adalah bobo .. kihkihkih .


 dannnnnnnnnnnnnnn ...
  • YOUsof !!!!!! ye ye , kite masih ade plan c ,:P
aku pom taktaw asal mesti chicken wing je - -"

tahniah tahniah . pemenang pemenang bolehlah menuntut hadiah berupe baucer berbuke puase di rumah masing masing ye :P . dan seperti yang dijanjikan , sile lihat bloglist cik ye ..


nah gambar full..sile tatap tanpe rase bosan :P

besnye . nyum 3 :)


single2 lagi ni . haha . 
timekaseh sudi bace ;)
yang telah meneka pom timekaseh banyak banyak sangat :)

You May Also Like

14 comments

  1. Err,


    aku nak teka sekarang boleh ?



    AHHAHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  2. hahah...dh agak dh saje jwb salah..nk kasi chance << poyo tetibe..
    huhu...
    tahniah kpd pemenang XD

    ReplyDelete
  3. haha. taniah. jom masuk segmen fya pulak :)

    ReplyDelete
  4. huik!
    hahahah!!
    thanxs babe!
    x sangke betul...

    klaw maharaja lawak 2nd dpt rm250k an??
    nnt aku bg num acc ea..ahahah!! :p
    thanxs coz mskkn NokakaSHiCHi dlm bloglist anda :)

    ReplyDelete
  5. haha!g search google tgk per mksd die..klw jumpa aku bg adiah.. :p

    ReplyDelete
  6. mcm mana sy leh tk tau de main teka2 ni.. ruginyee..

    ReplyDelete
  7. dan tahniah kepada pemenangs !
    dan goodbye pengkalah. hehehe

    ReplyDelete
  8. Bakar chicken wing tu bukan dikira bbq kah?... ;D

    ReplyDelete
  9. yahoooooooo!!! nak duet raye?hehehe..
    klau x, belanja ayam seketul pun jadi lah hehehehe..

    ReplyDelete
  10. Hehehehehehehe.. serius tak perasan ada read more kat bawah tu.. ;D





    Terima kasih hadiahnya ya.. ;P

    ReplyDelete

Say Good Words :)