dan pemenangnye adelah...jeng3..

by - August 11, 2011

ASSALAMUALAIKUM ^^

argh . mengantuknye - -" heheeee . salam sahur kepade semua muslimin dan muslimat . firstly, cik nak mintak maaf selamat hari raya zahir dan batin sebab hupdate entri ni lambat sikit (asal tetibe formel ni) . sebab ade yang tanye bile nak bagitaw jawapan tuu pastu cik jawab laa semalam. nampak tak satu kebohongan yang telah berlaku disitu..oohhh,tak sengaje okei . sempat sempat je terlelap depan tivi sambil tengok citer home alone 3 dengan sang ibu semalam. alasan kedua, sang ibu dah bagi warning awal2 takleh ngadap komputer . ngeeeeeee~

okei lah kiter strek to de point jelah yer . mesti ade yang tak taw kan ni entri kesinambungan dari entri mane . nah bace sini dulu .. timekasih banyak banyak sangat sangat kat sume yang sudi komen . terharu T__________T .. perghhhhhhh . :P

kiter ade tige pemenang ye .. jeng jeng jeng ..

sila bayangkan seolah2 keadaan macam kat final maharaja lawak , ade piale besar besar . bunge dan wang ..suspen yang amat . *over

dan pemenangnye adelah :


  • IMBOBO ! atau saya adalah bobo .. kihkihkih .


 dannnnnnnnnnnnnnn ...
  • YOUsof !!!!!! ye ye , kite masih ade plan c ,:P
aku pom taktaw asal mesti chicken wing je - -"

tahniah tahniah . pemenang pemenang bolehlah menuntut hadiah berupe baucer berbuke puase di rumah masing masing ye :P . dan seperti yang dijanjikan , sile lihat bloglist cik ye ..


nah gambar full..sile tatap tanpe rase bosan :P

besnye . nyum 3 :)


single2 lagi ni . haha . 
timekaseh sudi bace ;)
yang telah meneka pom timekaseh banyak banyak sangat :)

You May Also Like

14 comments