Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?




Assalamualaikum . 

selamat datang 10 terakhir  ramadhan .
moge kiter berpeluang lah bertemu malam yang lebih baik dari seribu bulan tuu yer . Aamin .

hari ni aku dah stak buat kueh raye . semangat gituu . hehhehe  :P
okei2 . memandangkan blog ni agak mereng skit . 
letih aku hupdate2 tak kuar pom kat dashboard, jadi dengan ini .....



link

klik banner je lah kalau nak detail ! :P  

6 comments:

ArulchelseA said...

dah join jugak ni..

izatty fatihah said...

blog ni xberat pn dear :)
siap boleh speeding lg!
hehe :p

adibah husna said...

hihi,xberat pun cikk non.

tia @ Ini Kisah Tia said...

blog ni bila Tia nak scroll ke bawah dia jadik agak lambat . macam menyangkut2 .. dah ada ciri2 nak jadi berat tu . nanti boleh kasi diet sikit . maybe tukar tempalate ? just cadangan .. thanks join segmen Tia :)

[sutera kasih] said...

blog ni okey, kira ringan sebab sekejap je bukak semua :)

anamizu said...

salam kenai dr cik ana..
blog ni pk je..
mybe sbb cik ana guna wifi kot..hehe
header kiut gila! :)









luv:
cik ana ^__^