Saturday, August 13, 2011

goodluck candidates .

  


ASSALAMUALAIKUM ^^

0025 : hai . hei sume, tak tido lagi eh! ingat kan malam ni taknak create new post pom tapi macam hooooooooooo . <--------- jgan tyer tuu ape . 
timekasih kat semua yang sudi bace entri pagi tadi. senang je rase dapat bace komen2 yang +ve dari korang korang sume . InsyaAllah kiter berubah untuk satu yang lebih baek yer .

ohh , malam ni nak buat entri santai je . khas untuk adik2 yang tengah exam trial spm + pmr skrg . ade tak ? sebab tadii sempat laa jugak cik balas bebrape kunjungan, dan majority cakap sal xam . haa, yang matrik degree pom skali laa ye . ol de bess . 

ni je nasihat yang cik nak bagi selain dari persediaan diri tuu sume laa ye..


ade sape2 terase tak ?! hehe .
jangan jadi macam ni ye.. nanti nyesal tak sudah (ade pgalaman ni) ..
ok bye , selamat bercinta dengan buku . hehehhe ~ solat janagn lupe !

9 comments:

AnNa FaRHaNa said...

halamakk..saye mcm ketegori ni la dulu..hahahahaha...

iMBobo said...

haha terasa plak..kpd adik2 sila ambil nasihat ini ye?hehe :)

Ezad Skytech said...

hee..macam pernah buat je macam ni.. ;D

ArulchelseA said...

masih aku terasa..*tjuk lgu ni.. kih kih kih

alif haris said...

hahahhaa
lawak la kartun tu hehehe ;D

alif haris said...

eh btw gdluck utk mereka :)

fairuz said...

kehidupan dekat u biasenye macam ni lah. haha tapi dapat cover sebab setiap habis satu bab akan ade test. soooooo exam je manjang! -___-"

Acik said...

pastikan bercinta ngan buku ...
bukan mukabuku! :)

eimanhikmah said...

teringat dulu2 belajar cmtu la..suka tangguh2..huhuhu