goodluck candidates .

by - August 13, 2011

  


ASSALAMUALAIKUM ^^

0025 : hai . hei sume, tak tido lagi eh! ingat kan malam ni taknak create new post pom tapi macam hooooooooooo . <--------- jgan tyer tuu ape . 
timekasih kat semua yang sudi bace entri pagi tadi. senang je rase dapat bace komen2 yang +ve dari korang korang sume . InsyaAllah kiter berubah untuk satu yang lebih baek yer .

ohh , malam ni nak buat entri santai je . khas untuk adik2 yang tengah exam trial spm + pmr skrg . ade tak ? sebab tadii sempat laa jugak cik balas bebrape kunjungan, dan majority cakap sal xam . haa, yang matrik degree pom skali laa ye . ol de bess . 

ni je nasihat yang cik nak bagi selain dari persediaan diri tuu sume laa ye..


ade sape2 terase tak ?! hehe .
jangan jadi macam ni ye.. nanti nyesal tak sudah (ade pgalaman ni) ..
ok bye , selamat bercinta dengan buku . hehehhe ~ solat janagn lupe !

You May Also Like

9 comments