ready for tomorrow !

by - September 05, 2011

esok . 6 september 2011 . tarih untuk sesuatu yang baru untuk aku .
esok . kaki ni akan melangkah kat satu alam yang baru . 
new life . new envirement .new friends . new course . 
and 
hope too new spirit too .


harap sangat agar dapat kuat .
harap sangat semuanya akan lebih indah dan selesa dari asasi dulu ,


tapiiii ..
sebabkan lama sangat cuti, 
memang sumpah rasa macam takde feel lansung nak masuk study balik .
huhu . 5bulan dah otak berkarat macam mane laa nak polsh balik.grrrrrrr~
arhhhhhhh ! cik non !!
semangat semangat !!!!


dulu,  daftar sekolah ramai2. masuk2 dah ramai yg kenal .
dulu, masuk asasi pom dah ade 3 4 ketol yang kenal . 
mase orientasi takde aa terkial2 sangat jadi kere sumbang . :P
tapiiii esok . terpakse soang sorang sume dah berpecah . 


takpe lah,, saye kuat . saye tabah! 






camner laa bilik kali ni . sob2




haha ! tu seme gambar tym pendaftaran asasi dulu .
cepatnye mase berlalu ! 
cume esok yang bezenya , yang hantar aku sikit je . takpelah !
janjiiiiiiii rockkkkkkkk ! *erk


alang alang kan . guwa buat pengumuman terus laaaaaa .

" blog ini akan jadi sangat pasive for this incoming weeks"

bye bye !
pray the best for me ^^

You May Also Like

7 comments

  1. good luck noni!
    ak akn rindu mu nati :D

    ReplyDelete
  2. selamat berlajar..

    pejam celik.. habis stdy nye..

    hehe.. rindu lak nak smbung blajo..

    ReplyDelete
  3. waaaa... belajar berdikari k..=)
    jom bacer jup..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

    ReplyDelete

Say Good Words :)