Monday, September 5, 2011

ready for tomorrow !

esok . 6 september 2011 . tarih untuk sesuatu yang baru untuk aku .
esok . kaki ni akan melangkah kat satu alam yang baru . 
new life . new envirement .new friends . new course . 
and 
hope too new spirit too .


harap sangat agar dapat kuat .
harap sangat semuanya akan lebih indah dan selesa dari asasi dulu ,


tapiiii ..
sebabkan lama sangat cuti, 
memang sumpah rasa macam takde feel lansung nak masuk study balik .
huhu . 5bulan dah otak berkarat macam mane laa nak polsh balik.grrrrrrr~
arhhhhhhh ! cik non !!
semangat semangat !!!!


dulu,  daftar sekolah ramai2. masuk2 dah ramai yg kenal .
dulu, masuk asasi pom dah ade 3 4 ketol yang kenal . 
mase orientasi takde aa terkial2 sangat jadi kere sumbang . :P
tapiiii esok . terpakse soang sorang sume dah berpecah . 


takpe lah,, saye kuat . saye tabah! 






camner laa bilik kali ni . sob2




haha ! tu seme gambar tym pendaftaran asasi dulu .
cepatnye mase berlalu ! 
cume esok yang bezenya , yang hantar aku sikit je . takpelah !
janjiiiiiiii rockkkkkkkk ! *erk


alang alang kan . guwa buat pengumuman terus laaaaaa .

" blog ini akan jadi sangat pasive for this incoming weeks"

bye bye !
pray the best for me ^^

7 comments:

cik hanum said...

gudluck to you sayangg :)

apik pehe said...

hehehe..selamat belajar kembali

POSH76 said...

salam aidilfitri

teha said...

study leklok yee.. :)

adibah husna said...

good luck noni!
ak akn rindu mu nati :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

selamat berlajar..

pejam celik.. habis stdy nye..

hehe.. rindu lak nak smbung blajo..

L said...

waaaa... belajar berdikari k..=)
jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html