Saturday, September 17, 2011

saye wujud lagi . :)

assalamualaikum . hoho . lame giler tak share citer2 kat sini . rindu giler kot . alhamdulillah dah lebih kurang 2 minggu menapak kat uitm baru ni . kawan kawan sume so far okei laa. roomate sume pom okei . friendly .

2 minggu kat sini . satu mggu habis dgan orentasi satu mggu agi taklimat2 kelas . jarak fakulti dgan hostel pom bole tahan laa jauhnye. aku dapat kolej baruu . everything baru . katil meje tilam rak .haha. sumelah..habis sume student asal sini jeles . :P dalam kelas skrang ade 28 org . laki tujuh orang yang laen pompuan . yang laki ade yg dah umo 45 tahun sorang . hehehe . tapi dye okei laa, pengetahuan ilmu for this cos dah banyak, die ambik degree ni pom sbb nak ambik lesen naek pangkat . huhu .

roomate pulak sume sekali 6 org . 3 dari johor sorang setiu sorang perak. tapi 4 org dah senior , sorang lagi same umor .

haha..ni jelah kot serbe sedikit tuk mase skrang. update ringkas , nanti law ade mase cik datang lagi . nak buat assgment dgan report jap . first class, first week and first hours dah dapat kerje banyak . dah laa  kene buat sorang2 kalau partner pom oki lagi . haha. cik nonnn !, tak baik merungut!! :P  

 roomate2 baru :) harap kite tiade sengkete :)

2 comments:

kotak bulat said...

kb pas blaja lek.. mmg busy je.. ukak blog pun da jrg

apik pehe said...

hehehe...selamat belajar tau