Monday, September 26, 2011

story about us !



assalamualaikum . hai heeeii ! :)
well well weeell . ari ni dah boleh hintung genap 3 minggu jugak laa dah sleep tight2 with new bedroom kat jengka nie . genap 2 minggu jugak dah masuk keluar ulang alik kelas yang jauh bertapak2 .  asal aku rase kekok ni..*sumpah aku dah tak pandai nak create story...

ok lahhh. strek to de point senang..

kite citer pasal kelas je lah..at 1st,aku rase it's not too bad laa for us to learn dis course, even it's not like 'woooowww' as those yg learn medix, farmasi,enginering or wat ever lah. orang dengar mmg la syok habis kan.."a,ah,saye student medik" tapi yg sengsare nak belajarnye\ kanak2 skalian. tapi for those yg betol2 suke kos2 tuu, tuu satu bonus yang besar la kot . *ok melalut.

cos yang aku ambik skrang ni , for dis year n dis sem refer tuu senior2 and lecturer2 sekalian xlaa stress sgat. jus a lot of reports must to finish up sbb kiteorang blajar half half. separuh kuliah lecture and sparuh lagi lab + every week akn ade sekali mnjelajah hutan yang sangat besar disini . :) takdelah smpai 100% lecture yang boleh membotakkn rmbut2 yang cantik ini :P

i'm happy with de life environment + study situation too :)

life env : k, law nak bandingkan uitm jengka ni dgan palam dari segi kemewahan semua mmg thumbs up kat palam laa.. tapi sini pom bole bagi double thumbs up jugak laa coz kat sini majority budak dip,,jadi tak too crowded sgat laa..

kos aku kat sini just untuk sekelas je 28 orang . 22 f + 7m . rasa mcm sangat2 rapat kot . xdelah kate org nampak ketare sgt berpuak2 tuu. kalu ade event or meeting pape, we're like one big family. nak tak nak we've to do dat.sbb InsyaAllah for the coming another 5sem, we'll still be in same class till graduated . amiin :)

oklahh..biar gambar pulak bercerite :)

sengal giler naek kete niii . sakit badan2 sume :/

yeaaayyyy !!!

sile tekun yee! :P
6 students laki + satuu absent :)
okeilah, i'll stop here. i'm just hope for now, as a starter new life,,i can searching and get a lot of knowledges, memories, family friendship and be a more dependent + good girl.

No comments: