Monday, February 4, 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz.

Assalamualaikum. 
*peace*


klik gambar untuk join.


rase rase aku adelah dah nak sampai setahun atau dah lebih mungkin aku tak join mana mana giveaway, segmen, contest, bloglist or watsoever dalam dunia blog nih. 
pastu malam ni tetiba tangan gatal pulak nak try. 
and aku tengok tengok macam lain dari yang lain je segmen kali ni, 
nak jugak teman mencobanye. ekekeke~


PENGALAMAN PALING BEST. 

pengalaman paling best yang aku dapat sepanjang aktif berblog ialah masa awal-awal ceburi dunia blogging. excited dia len macam sikit. google tips tips camane nak buat blog mantap tak yah cakap ah, selalu. dengan harapan agar blog sendiri ni takkan buat orang rase menyampah dan annoying since dah masuk. pastu lepas buat entry, promote sane sini, nak bagi traffik naik(dulu lah mase pakai nuffnang, sekarang dah resign. haha.). part yang best lepas buat entry ialah tengok ade komen masuk. omaigaaddd rase macam dihargai sangat. ada jugak orang sanggup bace entry kite.(walaupun kebenarannya tak tahu lah kan =p)

satu lagi pengalaman yang best sepanjang aktif berblog dulu ialah bila 1st time dapat follow bloggers Terengganu pergi gathering. jumpa blogger otai. malu xyah cakap aaaaahhh. rase nak sorok muka bawah katil. tapi pape pon ianya sumpah satu pengalaman yang best (Y)



PENGALAMAN PALING HAMPEH

aku tak pasti nak describe dis is sebagai pengalaman ke ape. 
tapi aku rase (aku rase semua blogger pon) akan rase sangat hampeh dan "eeerrrrkkk" bila kita semangat tulis a entry very very hard-work and dengan semangat kebangsaan yang berkobar-kobar bak hang dengan harapan akan ade blogger lain yang sokong kita atau bagi pendapat kan. tapi dan-dan bila tiba tiba kita dapat komen untuk entry tu tapi komen tu lari/lain dari apa yang kita bahaskan kita akan rase sangat hampeh kan?
for example, tengah seronok-seronok buat entry pasal dapat duit seribu ringgitb pastu ade orang komen : ''waaahh, cantiklah blog awak, jemputlah datang blog kita pulak, jangan lupa follow sekali eh". menyampah takk ? rase nak sepat pon ade -..-"
tiap kali aku dapat komen macam ni memang jangan haraplah aku nak publish. puuiii~



HAHA.
 tu jelah benda yang aku dapat kongsikan. sorilah kalau tak menarik pon. dengan ini bersama sama aku panjatkan harapan moga tuan tanah penganjur segmen ni berpuas hati dengan hasil entry ini. hikhiks. malu fulakks =p 


saya nak masuk bloglist Geng Bersosial/Geng Ohsem/Geng Sengal (Y)

pen off. 



11 comments:

Shaqir Ir Manz said...

hehehe...nice one!! thnx sbb sudi join :D

Cik Rongoks Ika said...

dari segmen sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

AyueJean AJ said...

Follow sini dari segmen sama... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

wan echa said...

http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

salam knal..done folo sini..dari segmen yg sama

MawardiYunus said...

Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Ridzwan Mohamed said...

yeah...geng sengal!

Shaqir Ir Manz said...

tahniah XD

http://www.projeksosial.com/2013/02/senarai-top-10-segmen-bloggerstarz.html

Mohd Hafizan Nurdin said...

ehem2.. :)

http://imfieyzan.blogspot.com/

michelle De hunny said...

bestnye ade gathering sesama blogger ^^

follow sini #420
follow saya jgak kalo sudi =D
=)

mrsyam-japan said...

wah what a "fun" stories ... ^^