Thursday, February 21, 2013

Hak Milik Kekal (Baucer)




disebabkan ai malas nak tunggu walhal lebih kurang seminggu pon lagi merangkak ke sem baru tuk ambik bauncer ni di kampus sendiri. so, tadi terpakse lah ai merayap ke Uitm Dungun tuk merialisasikan hak milik baru baucer tersebut,with Dibah Sena, yeaayy!

boleh puji sikit kauter dekat uitm kampus ni. 
mesra pelajar (Y)

Dengan azam baru(cis), ai nak guna baucer ni beli hard disk kat jengka satgi. titik. kalau diizinkan Allah (:



ohh, kenangan manis hari ni, finally ai berjaya drive kereta peninggalan arwah ayah sorang-sorang. Honda accord yang bonek depan besar gedabak. bukan sebelum ni tak pernah. tapi memang tak pernah bawak sorang-sorang. selama ni mesti ade co-driver tolong tengok line clear ke tak. har har har. *firework*


babai. pen off :D

2 comments:

Princess Feyqa said...

dah shopping belum? hehe fyqa weeknd ni bru shopping

Cik Puan Rara said...

adik ipar akk dpt vaucer ni belik buku merepek je.hehe