Tuesday, May 3, 2011

jejalan Kuala lumpur ;)





testing...testing..satu dua tige..wakakaa...lame tak post entry ni..
sape2 yang baru lepas bw tuu , mesti tegang bace cite osama kan ? so , baek la korang tarik nafas dulu panjang panjang..meh kite ambik mood santai santai je....^__^ 

: : Alhamdulillah , dengan izin Allah..selamatlah sudaa aku pegi dan pulang dari ki-el ..letih tuu xpayah nak cakap la , tapi berbaloi ! camne kate pepatah tu ? luas pandangan bertambah pengetahuan..kan kan kan ? cecece...

- day 1 -

ekceli , tujuan asal pegi sane sebab nak teman kakak , LYNN ALLYNA novelis sepupuku suamiku + hati bila cinta pegi sain nobel dye kat pwtc je..sape kenal? sape kenal?..hehe..tapi melarat pulak .. 
gile ahh manusie kat pwtc..macam nak borong buku selori je sorang sorang..nak nak hari tuu hari cuti..memang mantop ahh ! engat ke boleh la jugak nak round 10 15 booth..tapi nye..huh ! tak daye den nak ber-epet epet..

huh ! berpeluh menitik nitik ;P


kat KTM pom da satu keje ! sampai kan aku dgan kakak aku terpakse ambik second trip nak naek komuter..adek aku lak dah berlepas dulu dengan kazen skali..ayoiii , da ah nak kejar mase agi..jem jem.. lepas pegi pwtc , singgah dulu mid valley before balik kat hentian pertame..hajat nye nak pegi makan..tapi name ki-el , hampeh la jawab nye...sume kedai penoh ! lastly , suruh abang yang otw datang dari raub je datang ambik..
even dyer malas nak layan pom pakse jugak..haha..padan muke..tak kuase eden nak beli tiket balik .. da ah major kat kTm mamat bangla, bayang je la camner gayenye , mulut lak tak behenti henti menyumpah - -"..huhu..beci betool!





petang tuu sampai umah kol 6 , malam tuu sambung lak pegi putrajaya..ambik angin..
memang bes la layan perasaan kat put ni..nyaman je tasik dyer..bising pom tak..rase nak tido je terus kat situ..huhu..



cantek tak !! cantek tak??




sampai umah pastuu lak kol 11..balik balik layan citer  X MEN dulu sampai x-men yang tengok aku balik..hehehe ;P

- day 2 -

alarm jam tak bunyi agi aku da kejut..terus tak leh tidoo , lastly bangun , solat terus mandi ( xcited mandi awal pom kene perli o.o)..heheh

mule mule kiteorang pegi jalan TAR .. cari barang sikit..
puas hati laa jugak shopping..sampai pukul satu , disebabkan kesian agak nye dari first day agi aku dengan adek aku merengek nak pegi times square , aku nak sangat masuk THEME PARK dye..terpakse laa jugak abang aku bawak..heheh..timekaseh ye abang ! ( link )


ade ke patut abang aku suroh jalan kaki je dari ktm pegi sini...- -"


pukul 3 petang tuu da slow2 gerak naek ktm balik..sebelum tuu singgah sogo jap , cari baju kat papa..;)

untuk adek beradik aku , thanx sangat sangat okei ? aku betool betool enjoy each moment tym tuu..time kaseh sebab jadi sporting sangat sangat..memang along de trip tak kering gusi aku layan keletah masing masing..esop esop law ade duet kiter pegi lagi ok ?hehe.. tapi yang pasti bukan THEME PARK times squares tuu la , serik daa wei ! haha...

ok laa , nak tido dah ;)bye bye...

law nak bace lebih detail jom kelik link ni..ke blog adek aku terus ;)






1 comment:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik org terengganu ke?
sis ddk ganu ni ehehe..

slm kenal & folo sini ya ;)
eppy blogging~