cite seram ; bagi yang duk sorang sorang better jangan bace .

by - May 05, 2011

Assalamualaikum ^^ , 
lame tak layan cite seram , malam malam Jumaat ni bes gak kan !
Cik bukan nak takotkan korang . . tapi sekadar nak berkongsi mana yang patut . . yelah , bende bende yang ghaib ni jangan pandang remeh . . pesanan awal , kepada yang penakut tolong jangan bace . . . 





naseb baek ayah Cik ade tengok tivi kat tepi...takooott :P


You May Also Like

9 comments

  1. haa , ye la tuu jage2 malam ni ^^

    ReplyDelete
  2. TAK TAKUT JUGAK TAK TAKUT
    ^______^

    ReplyDelete
  3. menyesal bace. tajuk je ala-ala nak gempak. hahah

    ReplyDelete
  4. RIAN : - -"
    ade pulak menyesal ! ;P

    ReplyDelete
  5. ngahahaha..

    berapa kali bukak tutup pintu daa..
    hehe..

    ReplyDelete
  6. dah takut tapi pergi buka pintu hahahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha. . salah guna perkataan menyesal. #_#

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. Mohon sama2 mendoakan adik seorang sahabat Nadh yang sedang kritikal di hospital sekarang. Moga ALLAH selamatkan dia. amin.

    p/s :: terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Say Good Words :)