Thursday, May 5, 2011

cite seram ; bagi yang duk sorang sorang better jangan bace .

Assalamualaikum ^^ , 
lame tak layan cite seram , malam malam Jumaat ni bes gak kan !
Cik bukan nak takotkan korang . . tapi sekadar nak berkongsi mana yang patut . . yelah , bende bende yang ghaib ni jangan pandang remeh . . pesanan awal , kepada yang penakut tolong jangan bace . . . 





naseb baek ayah Cik ade tengok tivi kat tepi...takooott :P


9 comments:

fatenalina said...

tak takut tak takut..
^_^

peachippo gediks said...

haa , ye la tuu jage2 malam ni ^^

fatenalina said...

TAK TAKUT JUGAK TAK TAKUT
^______^

RIAN said...

menyesal bace. tajuk je ala-ala nak gempak. hahah

peachippo gediks said...

RIAN : - -"
ade pulak menyesal ! ;P

pena said...

ngahahaha..

berapa kali bukak tutup pintu daa..
hehe..

ahmad said...

dah takut tapi pergi buka pintu hahahaha

RIAN said...

hahaha. . salah guna perkataan menyesal. #_#

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Mohon sama2 mendoakan adik seorang sahabat Nadh yang sedang kritikal di hospital sekarang. Moga ALLAH selamatkan dia. amin.

p/s :: terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D