Tuesday, May 10, 2011

menarilah dan terus tertawa ~


Assalamualaikum ^^

. . . penat . . seharian kuar hari ni dengan kawan kawan . . happy ? oohh , more than that !
tapi kan , lepas Cik godek godek korek korek blog ni tadi , Cik perasan ade kurang something . . 
dan malam ni Cik nak tulis entry pasal kekurangan tuu . . yes ! pasal hidup Cik . . kalau korang tak suke . . it's sokay..jus click the close button ^^  or scrooll down ;)

bangun pagi tengok jam pukul 8 45 . . tapi janji nak kuar hari ni pukul 9 , hehe . . punye laa kalot , blur tataw nak buat ape . . last last anta mesej kat Cik Dibah cakap aku terovernite terbangun lambat . .punye laa takoot kene tinggal , hehe . . maklumlaa kiter tumpang orang jep . .naseb baek Cik tak cerewet nak bersiap , tak payah laa eyeshadow2 bagaaiii , tak kuase den !. .  thanx for Chod sudi tumpangkan aku yep!
tapi suspek la care kau bawak kete , tertunggeng aku kat belakang . . haha ~

pukul 10 . . first destination . . kumpul makan pagi kat umah Cik Yaar . . erk ? nasi bungkus jeke yaar ?
haha . .






pukul 11 . . sampai kat sekolah terchenta . . tujuan nye nak pegi ambek sijil Spm 2 taon lepas haa . .
tapi taw2 laa kalau da pegi skolah tuu bukan boleh duduk seminit dua . . nak jumpe cikgu ni laa nak jumpe cikgu tuu laa . . egat jasa guru tiada tandingan nye! . . thanx ye Cikgu2 sume coz da jadikan saye camni sekarang ! ^^ berjaye ? ohh , belum lagi . . suatu hari nanti , InsyaAllah . .

pssssttttttt . . sape paling kurus ?!

tunggu turn . . sorang sorang ye !




pn rosmaini yg jubah hijau tuu ^^
techer hasyimah yang kecek kat tengah ..
merindui aer kantin yang da lame tinggal !
thanx Cikgu yang belanja minum ! minum je ke Cikgu ? hahaha

da siap daa jumpe cikgu2 sume . . kuar jom !
nak kuar pomm kene posing jugak taw ! peraturan baru tuu :P

cewwwwwaaaahhh ! cam nak dtg beraye je !


bye bye sekolah ku sayang ! jumpe lagi..
secare jujur nyer saye sangat merindui suasane persekolahan itu , merindui pakaian seragam itu , merindui segala peraturan yang saya benci itu ! takkan saye lupe kat seolah ni sampai saye mati !

pukul 12 30 . . berangkat kuar dari sekolah dengar perut yang kosong . . pekene mekdi dulu jom~
gile kaye sek2 ni . . hahahar 

Insyirah ~ hajar ~ hawa 

Cik (pedulikan size muke yg tembam) n Chod canteeek
Yaar ~ dibahusna

pukul  2 00 petang. . pas siap makan solat jom bergerak ke mesre mol pulak ! hehe 
tujuan ? erk .. - -"

sejam pertame . . tataw arah . .

nak tengok wayang tapi tade cite beshh pulak . . fast n furios da tengok pulak !
soo , hanye mampu buat muke selambe dan bising tak tentu arah kat tempat public . . hehehe




sejam kedua . . my first trial . . haha . . gilelaa kawan 2 aku ! :P
kite karoookkk je ,  kiteer karoook je !


cis , penuh syahdu lagi korang !

orang sore mahal mane bole dengar ! heheh
lepas membeli belah serba sedikit pukul 530 petang  , kiteorang pom  pulang :)
: : special credit to ayu for the pics
and for sure ! i love de moments . . thanx for cheering my life frens !
u never be nothing for me ! that my promise


p/s : bulan 6 nanti kawan Cik sorang da nak kawen taw ! 
bole ke die langkah bendul Cik ! tak aci betoollll , so kepada yang berkenaan cepat2 laa masuk meminang.....:P
thanx sudi scrool down sampai abesss ;)


6 comments:

adibah husna said...

waa,menarik!ak xbuat ag entry psalni :)
fuhhh*penat ckp laju2,hahaha

peachippo gediks said...

haha . . sape swoh laju laju weh !

Qhawa said...

penat jgk pusing tikusni smpai abis.. huhuu.. anway,,really enjoy ur writg.. myb sbb ak gi jgk kot.. klw ak x pegi,,mst tensen ble bce n tgok sume2 ni.huhuu.. time ksih kwn2! :D

peachippo gediks said...

hawwwwwweeeeeee ! buat laa blog jugaak ! tak bes laa cam ni :(

Lulu caldina said...

lawa jer senyuman eh?? ekeke

h said...

hahah