sori der ! tak tahan dah !

by - May 08, 2011

Assalamualaikum . .

Tak tahan tak tahan 
Sabarku tak tertahan 
Melayan sikapmu perawan 

Berbeza berbeza 
Kau dan aku berbeza 
Kita memang tak serupa 

tak tahan ! ye memang aku tak tahan . . nak nak kalu ade orang tunjuk free free je kat aku , tapi yang wane putih jela aku takleh tahan , mesti mate aku tercacak teruss kat situu beb ! . . ape ? yelaa , aku taw laa tu kau punye , tapi takyah laa nak tayang depan muke aku ! jeles ? ooohh , derm ! yela aku ngaku . . takpe takpe arini hari kau nanti hari aku pulak main tayang tayang ni . . tunggu la aku beli sendiri nanti ! eh , tak . . tunggu la aku kawen ngen terune dato nanti ! haa , baru senyap korang sume ...     - -" 

sori laa korang ! bukan niat aku nak berkasar nak tacing tacing terlebih nak over tak tentu arah , , aku tahu hukum hakam berblog ni . . sori sori sori again !
tapii . . . huhuhu . . tulun ! aku tak bleh tengok mesti aku jeles meleleh leleh . . T____T
aku taknak cakap daah . . . jom tengok gambar tuu , tapi korang janji jangan tenung lame lame okey ?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.















yang ni kalu letak cermin hitam gelap memang perrrghh la!

 yang ni aku bagi hadiah kat korang aku taknak ! hhaha
.
.
.
.
.
.





credits to pakcik google!

hehe . . ape ? egat blog laki2 je ade pasal ni eh ?   (: 

oooooohhhh ! 
that should be me  feeling youurr sseeaaattt . . .

i never shouldn't let you goooo...oooo...
i never shouldn't let you goo
i never shouldn't let you goo....

You May Also Like

8 comments