Thursday, May 5, 2011

Contest : Aku Yang Lapar!!

Assalamualaikum ^^,
korang da makan belum ? Cik makan nasi dengan ikan lagi arini . . disebabkan harge ayam tak turun turun jadi ayah Cik sabotaj tak nak beli ayam . . papepom Alhamdulillah dapat jugak makan ^^


ni hah , Cik kene tag suroh join c0ntest aku yang lapar . . mentang mentang laa name Cik , Hippo ! - -" tapi time kaseh laa ye .
haha. . . Cik sebenarnya malu nak letak gambar ni hah , Cik wak jadi itam putih kire boleh laa ye Ayesha ? hehe malu malu  =.=*



gambar ni Cik ambik mase kat airport Sarawak . . lambat bebenor nak tunggu flight balik ke KLIA  . . so, sementare tunggu tuu Cik jeling2 laa kat KFC ni , tibe tibe je ayah paham ape Cik nak , bukan senang ayah Cik nak bagi green light makan ayam KFC ni . . bile da dapat ape lagi telan je laaaa....haha ^^

tapi sori laa ye Ayesha , da abes , tinggal tulang je tuu law tak boleh laa Cik suap sikit hehe . .

dengan ituu Cik nak tag : rawt rawt yang makan pom tak ingat dunie
Cik Tom yang banyak bagi tunjuk ajar dan si tua Tok esah .

ok laa , Cik nak mandi , petang ni nak gi pasar malam cari makanan . .
haha . . nak pesan pape tak ? papai ^^
                                 


1 comment:

A y e s h a Ramlee said...

terima kasih join sama dan salam kenalan dari ayesha.. ok lah tu semuanya...