Sunday, July 31, 2011

best giler !

ASSALAMUALAIKUM ^^

hai bidadara dan bidadari cantik..opah opah datukdatuk yang menawan..kabare ? sihat2 ye....*lol,format nak hantar surat pulak..kekeke~.sape bace sini mesti taw arini aku nak pergi mane..huh ! malas lah tuu nak klik ! takpelah ..

tookk tookk tookk .mak ketuk pintu suroh bangun . sebab semalam dah pesan kat emak sayang suroh kejut awal . tapi memandangkan alarm belom menyakitkan telinga lagi . so,sambung balik tido tido ayam . tapi bile teringat arini ade a-poiment dengan nenek hospital aku gagahi jugak badan untuk bangun. walau mase tuu badan dan jasad masih lagi bercerai berai. masuk bilik mandi tiba tiba satu idea jahat muncul. taknak mandi aci ? sejuuuuuuukkk!! tapi bile pikir balik, demmmmm ! sejak biler aku jadi pengotor camni ! mandi mandi ! 
ni korang,bukan aku.titik.



lepas tuu siap cepat cepat naek motor dengan penyamun, hantar dyer pegi sekolah untuk beliau menimba ilmu samunan nye. terus je bergegas menjemput makhluk yang ke2 untuk ber-gather2 ke hospital..




naek motor balik,baru ingat nak pecut 180/saat ..alih alih jeling minyak,cissss ! pataaaat ! tak taw patat tuu ape ? tanye cikgu masing2. sampai je hospital tengok manusie ciptaan tuhan ramai kemain. macam ade pesta keramaian pembahagian harta pusaka. masing masing muka tenang bukan maen nak tunggu harta harta diagihkan. kalau dapat sikit pom takpe, janji dapat.then aku pergi laah ruang pendaftaran, nak daftar. macam biasa laa layanan,kalau dah name bukan swasta kan,memang gaye nak lawan mak scin chan je sume..konon konon nak bagi aku takot..tapi tak jadilaaaaaaaaah ! bhahahha...





then, cakap laa nak buat medical checkup. makcik misaei tuu suroh kami tulis name, then datang balik esok. sekian . aku mase tuu dah macam ... whaaaaaaaaaaaaaTTTTTTTTT !! ..bukan senang nak suroh aku mandi pagi pagi bute..kena angin pagi sejuk sejuk..dah laa esop dah start pose..wuwuwuww...jom laa sambung tido balik :(


ohhh , satu agi , kepade najihah farhah , saye doa awak cepat sembuh..kalu tidak boleh kiter bergather bertige tige besok . kesian beliau kene air panas. melecur. #okbai .


macam ni lah jika tido dipagi hari.

p/s : nak belajar lukis kartun sendiri laa pulak pasni . *jeles*

3 comments:

GaRy™ said...

hahaha.. punya la kemain susah nak bangon, last2 kena tunggu sok... hahaha...

alif haris said...

hahahha .. eeeee jgn ikutkan niat jahat taknak manid tu ..
busuk nnt hehehe

kotak bulat said...

heheheee.. kecian lak.. alang2 da bgn awal tu.. jog la best.. heheh... :P