Sunday, July 31, 2011

kawan .


pade yang sedang buzy + kuat melenting , anda tidak digalakkan scrool sampai habis . entry yang tiada kualiti ini akan membuatkan anda menyumpah seranah . amaran oleh kerajaan malaya , merokok membahayakan kesihatan ..

0034 a.m.
mood : keciwa + bosan + nak marah .
: : update blog sambil on mukebuku .
: : walau takde idea nak hupdate . tapi tetap nak hupdate sebab tengok
  dashboard laju kemain bergerak . cam naik lif je . --"

hai . selamat malam . atau mungkin lebih tepat selamat pagi .
nah gambar takde motip lagi : 


lelaki dari zaman tok kaduk datang tegor aku balik . tapi tuu bukan bende aku nak cerita . abaikan .
aku tak taw nak ambik feel ape malam ni .. mood eksaited nak jumpa kawan aku besok dah hilang dibawak angin sepoi sepoi malam ni . sedia maklum aku di pantai timur yer . memang angin pantai tuu sampai walaupun aku duduk dalam umah dinding konkrip --"

aku semangat kemain mesej : " esop camne? kol bape nih ?"
lepas setengah saat . vibrate jap ... 
" non , sory sangat2. plan kita esop tak jadi sebab aku sakit . so, kite delay dulu okei ?"

nak marah, tak boleh. kawan . nak mengajuk takde motip . aku kan dah matang . ceeeeiiitt !




sorang lagi kawan yang rindu aku .. kawan tetap kawan . takde mood pom balas tetap wajib . 
balas sedaya upaya tak menghampakan agar aer mata beliau tak gugur berduyun duyun . perlu ke ?



eh , ade sorang lagi laa....yeayyyyyy ! kawan aku dah datang . pemberi semangat saya .
aen , saye rindu awak . tapi saye cakap kat sini jelah ea . saye kan egoo..hahahah . mane boleh cakap terus terang . :P


lastly sampai pukul satu lebih yang ni jee setia dengan aku  :)
intro sebenarnye aku nak tulis frusted untuk besop tapii jadi laen pulak . mungkin sebab aku meroyan nak pose kot . apekah ? timekaseh aen sebab buat saye senyum .
                 . . . .
kalu tengok keadaan kat umah aku sekarang , majoriti sakit . tok aku dah berhari hari terlentang je . batuk demam .
mak aku batuuk sakit pinggang , mungkin sebab letih dapat anak yang sebegini malas kot . zzzzzzz . sape kate aku malas !! ayah aku pom tak berape nak sehat . aku rase mood nak pose tuu langsung tak ade . betol ke esop pose ? means , petang esop nanti nak kene pegi terawih pertame eh ? bagusss ! 

dah laa , aku takde mood balik nak menaip. esop nak pergi buat medikal cekup . kalu kene bayar mahal . bersabarlah untuk mendengar sumpah seranah lagiii ...pfffffffftttttt . ade ke ?  

time kaseh tande support korang . aku memang tak pernah sangka tuk sume ni . :)
ni pulak nama dye kawan maya . semua cerite yang mereka share , kiter bace bagi pendapat dan nasihat .
ape ape pom dye buat , kiter tak kan makan hati ke ? *ohh..sorii ayat keling .
eh eh ? ade jugak yang scroll sampai abes . aligatoooor !

3 comments:

Unna said...

hehe ingat kan nak ckap pasal ape tadi. pening gak memula. kejap sana kejap sini cerita. tp best bace :) baca smpai habis tuuu :D hekhek

kotak bulat said...

laa,..takde mood ke? kb kalau xde mood..tido je trus...hehhehe

peachippo said...

kb : hehehe , jeles tgok sumeorg hupdate blog . :P