Saturday, July 23, 2011

Segmen BW pantas kotak bulat!



ASSALAMUALAIKUM ! :)


cantekkan header cik kb yang baru ? 
rase macam nak curi je letak kat blog sendiri :P

sebab sebenar cik join segmen ni adelah kerana sesungguhnya cik sedang kecewe 
negare kite kalah kat singapure tadi 5 - 3 kauuuuuuu ! 
tolong laa jangan ulang lagi pasni .. sedih taw !
baru je ambik feeling nak fol in lurve dengan sharbinee alawi.. 
opss.. tergatal pulak ! kuikuikui ..

okei2 topik asal balik :

.
.






 " Mood : rajin nak blogwalking sampai pitam"

pendapat aku tentang blog cik kb :

  • sumpah terkejut beruk cik bile mule mule taw yang blog ni baru berusie due bulan kot .. terus lepas tuu cik rase kagum terus nak polo :)
  • hehe..mule mule polo blog ni rase agak malu sebab ingat ke blog ni blog laki rupe2nye pompuan .. seb baek tak terlepas cakap.. :P (engat tak saat cik shout kat cbox ade blog kene hacked tuuu?lalallal~)
  • bagi cik blog cik kb kemas dan cantek, takde banyaaaakkk binatang binatang yang bergantung yang akan membutakan terus kedue belah bijik mate *thumbs up !
  • ketiadaan lagu jugak membuatkan cik rase tak payah nak pikir tigeratusenampuluhlime kali sebelum masuk belog nih..boleh karok lagu sendiri puaspuas! (:
  • apelagi? korek2 haaa! cik kb sangat peramah orangnye..sepuloh kali cik tegor beliau kat cbox, sepuloh kali jugak beliau balass..wahahha,macam suri internet sepenuh mase betol..hehe..*joke
  • okei laa kot panjang2 kan tak jadi cik nak pegi bw .. tata ! (:


gambar takde motif.

17 comments:

kotak bulat said...

thanks join! :)
pnjang pendapat tu..hehehhe

iMBobo said...

singgah dr segemn kb :)

ninie_azriena said...

dtg terjah dari segmen kb..
jom bw sama2 di hjg mggu (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

aten qylah said...

aten singgah dari segmen kb dan follow skali :)aten pun mnt sharbinee,hee

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

ainondreamergirl♥ said...

dtg terjah cni dari belog kb :D

Cik Baju Kurung said...

cbk join jugak segmen nie . so , sekarang blogwalking sini . nice blog =)

Dianaa said...

Diana datang singgah dari segmen KB :)

Achik SYIDA said...

singgah dari segmen kb (:

Fathiah Hamim said...

terbang dari segmen kb! =)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

haiiii ! singgah dari segmen KB :)

http://cikpenyek.blogspot.com

Mrs. Farhan said...

Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

Mrs. Farhan said...

Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

Wanie said...

serbu dari segmen KB :)

POP said...

Nak join da tapi terlambat..ehhe..singgah sini ..salam perkenalan :)

Jom baca dan komen entri ini

Pandangan anda tentang kahwin muda :)

Cik POP ajak join segmen :)

Segmen Blogger 1Malaysia

zieyzain said...

hoho,..ada pic sharbinie woo,..ehe.ziey singgah n follow u yah,..salam kenal =)

Green Apple said...

salam kenal...
singgah dari segmen BW pantas cik KB...

jemput singgah ke blog saya...

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

Unna said...

Pendapat Cik Hippo pasal blog KB sama dgn unna :)

Btw nice blog. Unna follow Cik Hippo. Hikhik