Segmen BW pantas kotak bulat!

by - July 23, 2011



ASSALAMUALAIKUM ! :)


cantekkan header cik kb yang baru ? 
rase macam nak curi je letak kat blog sendiri :P

sebab sebenar cik join segmen ni adelah kerana sesungguhnya cik sedang kecewe 
negare kite kalah kat singapure tadi 5 - 3 kauuuuuuu ! 
tolong laa jangan ulang lagi pasni .. sedih taw !
baru je ambik feeling nak fol in lurve dengan sharbinee alawi.. 
opss.. tergatal pulak ! kuikuikui ..

okei2 topik asal balik :

.
.






 " Mood : rajin nak blogwalking sampai pitam"

pendapat aku tentang blog cik kb :

  • sumpah terkejut beruk cik bile mule mule taw yang blog ni baru berusie due bulan kot .. terus lepas tuu cik rase kagum terus nak polo :)
  • hehe..mule mule polo blog ni rase agak malu sebab ingat ke blog ni blog laki rupe2nye pompuan .. seb baek tak terlepas cakap.. :P (engat tak saat cik shout kat cbox ade blog kene hacked tuuu?lalallal~)
  • bagi cik blog cik kb kemas dan cantek, takde banyaaaakkk binatang binatang yang bergantung yang akan membutakan terus kedue belah bijik mate *thumbs up !
  • ketiadaan lagu jugak membuatkan cik rase tak payah nak pikir tigeratusenampuluhlime kali sebelum masuk belog nih..boleh karok lagu sendiri puaspuas! (:
  • apelagi? korek2 haaa! cik kb sangat peramah orangnye..sepuloh kali cik tegor beliau kat cbox, sepuloh kali jugak beliau balass..wahahha,macam suri internet sepenuh mase betol..hehe..*joke
  • okei laa kot panjang2 kan tak jadi cik nak pegi bw .. tata ! (:


gambar takde motif.

You May Also Like

17 comments

  1. thanks join! :)
    pnjang pendapat tu..hehehhe

    ReplyDelete
  2. dtg terjah dari segmen kb..
    jom bw sama2 di hjg mggu (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  3. aten singgah dari segmen kb dan follow skali :)aten pun mnt sharbinee,hee

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  4. cbk join jugak segmen nie . so , sekarang blogwalking sini . nice blog =)

    ReplyDelete
  5. Diana datang singgah dari segmen KB :)

    ReplyDelete
  6. haiiii ! singgah dari segmen KB :)

    http://cikpenyek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Nak join da tapi terlambat..ehhe..singgah sini ..salam perkenalan :)

    Jom baca dan komen entri ini

    Pandangan anda tentang kahwin muda :)

    Cik POP ajak join segmen :)

    Segmen Blogger 1Malaysia

    ReplyDelete
  10. hoho,..ada pic sharbinie woo,..ehe.ziey singgah n follow u yah,..salam kenal =)

    ReplyDelete
  11. salam kenal...
    singgah dari segmen BW pantas cik KB...

    jemput singgah ke blog saya...

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  12. Pendapat Cik Hippo pasal blog KB sama dgn unna :)

    Btw nice blog. Unna follow Cik Hippo. Hikhik

    ReplyDelete

Say Good Words :)