Thursday, April 4, 2013

INTRODUCE MY BF.


agak GEDIK sebenarnya untuk panggil beliau boyfriend, tapi bila fikir since he'll accompany me much of my time here, so, ape salahnye kan. hai BF, lets take good care of me ! 


tarikh pertama bertemu dengan beliau ialah 22 March. tapi tarikh pertama keluar dating was on 26 March. uhuk uhuk. nak pergi jumpa dia dan bawak dia balik, nebes tak yah cakap ah. rasa macam tak caye je. siap pukul-pukul manja diri sendiri lagi. uhuk uhukk. 


Alhamdulillah. syukur syukur sangat. finally, dapat jugak aku jadi pemilik dia yang sah after a long time of mengidam. Tengok duit dah susut dalam bank pon tak rase sedih sangat. sebab rase berbaloi. he he he .  Thanks a lot to my friend yang tolong secara langsung n tak langsung. To dilla, thanks a lot okey? aku dah belanja kfc kan? haha. And for my family, thanks sangat2 sebab bagi support dan tak halang dan memahami kehendak hati ini. sayang semua orang! *dan dan*


Honestly, aku tak tau much pon pasal motor ni. bawak tu terer lah jugak sikit. tapi kalau nak suruh chek benda tu benda ni tu, mintak maaf lah. tapi tapi ini semua takkan menghalang niat suci dan tulus aku untuk jaga BF baru ni baik-baik, biar GF awak ni belajar selow-selow dulu ea. (:


Cantik tak sport rim baru BF saye. awal-awal dah demand yang mahal.

nak bagi nama ape ehh? Mickey? Donald? cengkerik? Lelabu? 
Jejantas? Johny Deep?


[ . . . . . ]


Zizan ? har har har -.-''




No comments: