Sunday, February 9, 2014

Food Hunting

Assalamualaikum.

Malas lah pulak nak menaip. kita nak bagitau je. kita ade officemate outing haritu. tapi jadahnya gambar officemate lagi 3 orang tak nampak. alih alih muka tiga orang ni jugak -..-"



Kita pergi makan kat Dubu Dubu. Tapi jaja dengan nadighoh je makan dubu dubu. kita pergi beli MCD makan kat dubu-dubu sebabnya kita tak leh nak go on dengan makanan dia. sroott

Lepas tu kita jalan jalan kat Times Square. kita pergi makan sushi king untuk kali ke tiga pastu tapau KFC pulak. 

Oh lupa, kita nak bagitau mase CNY haritu kit apergi makan SEOUL GARDEN abis seratus lebih. lepas tu balik kita menangis tapi takde air mata pun.

hari tu jugak kita ade singgah Ayam Penyet. Kita makan nasi ayam penyet. Boss kita bagi duit upah gotong royong hostel.

ok tu je lah. Macam malas pulak. tata.

No comments: