Thursday, August 29, 2013

BERINAI


Fefeeling gediks.
Thanks to Ezaty and Jie (and whoever) sebab always spend time kat rumah aku.
Selalu sudi nak tido umah aku. Teman aku. Selalu sanggup nak buat kerja gila dengan aku.
ihik ihik. ntah mende mende je tetiba pakai inai khooonn.
Kawin tak tunang tak orang datang merisik pun tak. isyhh.
2200pm 16 Ogos 2013 


.____.

ntah bila ntah inai yang kat kulit ni nak hilang letih jugak gaha dengan air. haha.
tu lah gediks lagi. dah lah tak sampai 2 minggu lagi nak masuk belajar. ggr.


No comments: