Sunday, December 9, 2012

terima kasih.



Alhamdulillah. 

time kasih cousin cousin . 

time kasih sedare kerabat .

time kasih semua .

time kaseh sangat sangat .

time kasih sebab tak mengetepikan kami .

time kasih sebab ambik berat kat kami .

even kami, anak nya sendiri pon tak terpikir untuk ke step tu .

time kaseh sebab sudi nak hulurkan bantuan kewangan buat kami .



yaaaaaaahhhh . 

sumber kewangan kami sangat tak menentu sekarang .

family kat rumah bergantungkan duit sewa kedai sebelah tu je .

aku pon kalau boleh dah tak nak mintak duit dengan mak .

ya Allah, moga proses Jpa ku berjalan dengan lancar . 

amin . 



time kasih sebab faham . 

sayang korang sume ketat ketat .

moga jasa jasa kalian dibalas balasan yang besar dari Allah.



ya Allah permudahkanlah urusan dunia dan akhirat kami . 








 setiap musibah yang berlaku, In shaa Allah ada nilai hikmah yang tersembunyi .

keep praying for de best .

:)


No comments: