Monday, December 10, 2012

rushing up.


assalamualaikum and hai. 




amboi amboi non, sempat lagi update blog ye. tak sedar diri betul banyak lagi tak setadi . well, well well, test quiz aisgnments dah tersusun rapi je ni. semua nak tunggu due date je. olaaaaaaaaaaa !

yeah !  i only have two more lecture-weeks to go before de stadi weeks and final exam . and i've a burden of works to do . omaigaaaaadddddddd ~(^^~) omaigaaaaaadd (~^^)~ but de facts i still main main and tak setadi . hempap batu kat muka

sekejap je 14 weeks sem 3 berlalu . 14 weeks je pon -..- . tak banyak cerita sangat pon sempat tercoret tuk sem ni . sedikit sadis di situ . but, waiiittt ! it's not finish yet. still ade a few things to stori . lawatans and dinner. oo yeahh !  banyak senanya nak berkongsi cerita, banyak senanya yang terjadi perlu diluahkan but since de blog is public so, i've to make a few things secret. agak frusterated sedikit di situ . mihmihmih . 

since this sem is a little bit advance for me. tapi kalau tengok silibus of setadi okay je. mungkin sebab kelas yang banyak sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat cancel jadikan aku sangat eeerrkk -..- , lari sekejap dari fitrah sorang student yang suka kelas cancel. tipu lah kan kalau cakap tak suka. tapi tak keterlaluan kalau aku cakap,, there is a lecturer and i've 2 subject under him/her and once s/he is failed to attend de class, so, i burned 6 hours per weeks of de class . and, it's not very too much if i say " kelas dia sem ni banyak yang takde dari ade" . ok, sori, off de topic.


ok lah, me have to end up my entry here, got a stair of notes to read. *tarik bantal*

there is a schedule waiting for me to finish dis two weeks :


week 1 : WED : 2 quizes + 1 test 
             THUR : antar asignment CTU + 1 test
             FRI : 1 test 

week 2 : MON : insyaAllah pergi FRIM + 1 test *postpone maybe*
             TUES :  hantar asignment HRM 
             WED : 2 quizes 
             THUR : 1 test
              FRI : 1 test  + antar 2 asignment + video arab




ok nooooon ! stay healty ! stay powerful !  
survive for a little bit more !
dear pointer, please dont drop too much for dis sem .
and i hope for a increasing .
i had love de way you are :)




:)





No comments: