Monday, January 21, 2013

Red White Black Dinner `12


walaupun tarikh kisah ni berlaku dah lama, yakni akhir tahun lepas (lame tuuuu) lagi tapi tak kira nak cerita jugak ! nak cerita jugak *dum dum. hentak-hentak kaki sampai pecah lantai*


okei. untuk tradisi dinner kos tahun ni. kami, yakni part 3 yang handle. kami handle dinner ikut gaya bersepakatan kami. tema dinner kami yang decide. aturan majlis kami buat. cari barang curi barang. tempah sana tempah sini. bak kata dari a sampai z kami yang buat. tapi dengan kelulusan pihak atasan lah jugak. dan tapi takde lah sampai each one of us yang handle semua tu sama-sama. tak sempat kot.kurang dari seminggu je nak kena prepare barang semua bagai. kami diberi tugas bahagian masing-masing. so masing masing buat sikit sikit. then, Alhamdulillah terjadilah dinner ni (:

dan aku bahagian bahan2 decoration .
with Jaja . kak Seyra . Azreen . and Iza .
*tetibe bold kauu*
decoration tempat kiteorang buat bergabung bersatu meletup bersama (;


dinner ni kiteorang buat Khamis malam. final week of study. sebab musabab memang dah tak boleh pindah dan edit tuk tarikh lain dah. semua tarikh lain tak available. tempat nya pon dalam UiTM tu sendiri. ni punca dia krisis sumber kewangan. 

tema : warna : merah + putih + hitam 
tarikh : 20 12 2012 *kelas kauu tarikh. macam tarikh wedding gituwww 


fuuhhhh! berpeluh peluhh .

person-in-charge for photo booth equipments (:

disebalik tabir . hikss.


naza . ainin . me .




ol together :)

ain . jaja . reen . me.


Alhamdulillah. bangga dengan hasil kerja bersama. 
lecturers pon puji sebab nampak cantik bila semua orang ikut tema. 
syabas ! 



No comments: