Saturday, December 17, 2011

talking about dinner !

mood : cuak nak test KAWAD esok  T_______T

Assalamualaikum ^^, 
tetibe datang mood nak bercerita sebelum tido. dah jadi story bed tym pulak..hahaha..tak sedar diri esok kene bangun awal, hmm, ak sangka dah nak abis satu sem aku belajar kawad kesatria. esok dah nak test dah pom, Alhamdulillah lega sangat sangat . rase lepas test esok terus nak buat sujud syukur, hehehee :) arap sangat2 xde masalah yang xdiingini berlaku untuk esok, everything run smoothly,,

okei, lets stop talking about kawad. moh kita membahagiakan seluruh hati jiwa raga perut limpa dan usus untuk dinner malam esok !! yeaaayyy yeeaaayyy . tetibe meleleh je air liur terbayang makanan2 kat hotel 5 stars, ade orang guard kiri kanan, terus rase macam diri ni princess tak diiktiraf . vavavavaaaa . syookkknyeee :)

tapi... aku dapat jamin sangat sangat esok tak macam tu, ntah ntah pakai buffet jeee . isyhhh! ni rindu dinner asasi dulu ni, grand glamoures gitu . hahahaa..ade desert best giler nak mampos, daging paggang, udang tepung, ntah ape lagi lupe dah . best moments yang aku akan ingat ! :)

table-mate yang sangat sporting walau asal nye sumpah aku tak kenal satu haram pom laki2 tu sume rinduuu .T__T

representing 3-glamores datin . gambo gelap,malas nak edit  - -"

tapi tema tuk malam esok RETRO. i dont have any good idea what to wear. nampaknye terpakse mminjam lagi laaa..whahaha :P nak tahu baju aku tuk esokk ? leekkk lu, kiter tunggu next entry. hehe. ohh, lagi satu, kami maybe InsyaAllah akan buat persembahan DIKIR RETRO esok. bukan rela tapi terpakse, mentang mentang kiteorang part 1 kan, senangsenang je mereka nak buli, tapi kami tak kesah just enjoy doo it :)

okei laa, taknak cakap banyak banyak, nak tahu pasal dinner n dikir just waiting for my next entryy . hehe :)
nyte, pray for mee for test kawad tomorrow ! :)


No comments: