Sunday, December 11, 2011

betolbetol buzy ke? :P


Assalamualaikum bidadara dan bidadari cantik :)
gambar utk tatapan hati semua :)

lama gile rasanya gua tak menulis blog cam bese . erk,,cam biasa? cam selama ni luar biasa je . hahaha.. dah berkali kali buka new post tatap blank page tutup blogspot balik, kalu ikut hati limpa dan jantung kesukaan ni banyak je benda nak guwa cerita, camp kesat, camp forestry, banyak2, tapiiii guwa pom tak tau ape mslah lecturer2 sekalian dgan guwa..asyik tak puas hati je, tiap2 minggu msti ade je assgmnt baru yg kuar..gggrrrr~~ (marah niii %$#!@$^**!!)

guwa pom tak berapa nak paham jugak dgan UiTM ni (sempat lagi nak kutuk, aiiisssyh) tapi sies guwa cakap, makin nak final exam, makin banyak pulak bende dye nak buat . jumaat petang gua ade seminar kerjaya, ni xkisah sangat pom. sabtu ahad ade kem kemahiran insaniah lagi .xcukup insan ke guwa ni -..- bhahaha..isnin selase vvsp laa, sabtu depan exam kesaaattt ! then malam tu dinner ! yeeaaayyyyy ! haaaaaaa,yg tuu xmnyusahkan :P

erk, saye tade taju santiksantik lagi,hade tapetape nak derma thakkk? pannngg~

okei, dah mengarut - -"
hmmm,, ade tak sape sape ade tips macam mane nak siap kan assgmnt cepat2? guwa ni ade masalah sikit,kene badi dgan siput khizir kot . buat keje tak pernah cepat. teeheee . orang lain 2malam dah boleh terus print tapi guwa bermalam malam masih lagi mengedit, ape yang guwa buzy sangat duk buat pom guwa tak pahamm !

next week banyak bende nak kene submit tapi tiap2 mlm guwa ade klasss . tak menyempat jeee,, grrr~ tadi guwa tido lepas zohor, bangun bangun pukul empat . cuuakkk giler rase, bangun bangun terus shaking. parkinson tetibe kee?? sumpah cuak . chek badan panas, kepale rase bluuurrrr . TAKKKNAAAKKK ! guwa taknak demam lagii :"( struggle2 badan ! 
YaAllah, aku mohon kepadaMU sihatkanlah tubuh badanku, akal fikiranku, tuturkata dan bicaraku :)

**yang ni mungkin korang takpaham . untuk segala yang berlaku lately banyak membuatkan otak geliga  aku banyak berfikir. aku pom takberapa nak faham dengan sikap beliauu, tercaricari sangat ape motif dan matlamat beliau . Ya Allah, andai benar semua ini hanya prasangkaku, dan segala yang dilakukannya berniat posiif dan baik,, Kau rapatkanlah ukhwah kami . tapii, andai sebaliknya yang dirancang, Kau kuatkanlah hati aku, tabahkanlah hatiku untuk bersedia merasai kehilangan itu, amiiin :)

hmmmmm, dah laa kot, lame pulak guwa spend mase kat sini, tak sedar diri langsung kannnn?! asgmnt2! :)
take me here plez ! NOWWWW ! okei fine.

No comments: