Saturday, June 25, 2011

spesel thanx to apit!

Assalamualaikum ^^

Alhamdulillah , everything fine :)
genap due minggu dah cik tak menaip . .
genap due minggu jugak cik dah menetap kat umah makcik cik , alhamdulillah dah belajar asas asas memasak , sayur , ikan ayam , dah boleh buat sendiri .. tapi rase nye pasni lupe balik .. hahah ..

tadi seronok sangat bile nak pegi dapur ambik wudhuk , cik nampak kucing cik yang hilang seminggu dah balik balik , aritu  terkejut giler vaves bile buke fbook ,  rawt2 cakap kucing oren kesayangan cik hilang lepas beranak . mungkin dye mengajuk coz cik takde kat umah kot .. hehe , sorrriiii taw ! giler sayang kucing tuu , dari die kecik cik duk ribe .

entry nie takde pape nak cakap jus want to say yang cik maseh hidup lagii .. eh , tak tak tak .(macam la korang kesah kan )
cik nak ucap spesel thanx to apit coz hadiah kan cik satu header yang canteek ! time kasih sangat sangat ! InsyaAllah cik akan gune header ni tuk satu jangke panjang yang sangat lameeeee :)
apit ni baek sangat . sape sape yang nak belajar photoshop , buke je blog dye , ade dye tulis toturial panjang lebar , yang tak paham kompem terus paham . kalu tak paham jugak tanyer je dye terus kompem kompem dye akan ajar ! try la... tak caye sudah !


sekali bace , caye cam tak caye je .. haha



time kaseh sekali lagi taw apit .. appricate sgt :)


1 comment:

Hafizzi Aziz said...

wah3..terima kasih..hihi..