Friday, June 10, 2011

hari penting sedunia .

Assalamualaikum ^^ salam jumaat :)

mood  :  sedikit malas . .  jangan amalkan . .
           : sakit pipi , satu jerawat sedang mencuba sedaye upaye nak melabuhkan layarnye . . haiiiiiiii !
perasaan  :  berbelah bahagi darab dan campur . .

gambar tade kene mengene .


wooohaaaaaaaa ! bes giler belajar photoshop . abes gambar sume aku edit..berejam rejam depan komputer . file image ready je tak reti nak gune lagi . sabar ye waak ! hehehe .
jam 0945 . jap agi nak gi kacau orang buat ketupat ..bes kot ! cam ari raye je aku rase , dah ah sepupu2 sume balik ..koranggg ade ?! :P  heheh .. ade sape sape nak tolong ? tolong tengok ke ? 

pas zohor nanti makcik datang .. hhhmmmmm , mesti dye nak ajak pegi duduk umah die . nak ! aku nak , bukan taknak . tapi nenek pom duduk sekali . bukan tak suke . . tapi cam susah susah kan orang laa pulak ramai ramai berduyung duyung duduk umah dye . kan abes sume beras sape nak tanggung ? haaaaa , tataw tataw cooooooooppppppp !

tappppiiiiiiiiiii pas zohor nanti .

: :    che nat ajak pegi umah dye . 
: :    dibah ajak gi umah mar hazwani , ade makan .

naak sangat pegi due due . nak sangat pegi tige tige . tapi kene jugak buat keputusan .. kenape la sume nye ari ni , semalam kan ade ? kenape tak buat semalam , hhhmmm , hhhmmmm .. iyalah , kita hanya merancang , Allah yang menentukan , kan ? kan ?

okei la , yang tuu nanti pikir ... :)

tadi nak blogwalking , tapi tengok dashboard , sume cite same  - -"
hal gambit dah abes , timbul hal aznil pulak .. politik pulak tak pernah habissss . *bohsang betol .
blog pakcik makcik otai sume tak pulak hupdate hupdate ye .. isyh2 .. sume buzy kemain agi eh . takpe takpe .
facebook pulak .. nothing interesting .. nanti, bile dah off komputer ni baru la ingat nak buat ni nak buat tuuu ... sibaaiii .

nilah kan dilemma budak yang tengah cutii , tym belajar hari tuu bukan maen agi . hahaha . cepat laa cuti cepat laa coti , nanti duk umah nak apply kerje ni .. nak apply keje tuu , tapi bile dah sampai duk kat umah , nak makanan sume main buke tudung saji je . mula la , malas nye nak buat tuu , malas nye nak buat ni ... hahaha ..
mase ni sibuk laa , bes nye law kat u agi tym ni .... oppppppsssssss ! tuu bukan aku , cari orang laen .. hahaha .. kalu tanye aku , aku nak kawin je terus pastuu kawin ngen orang kaye , ade orang gaji sekali .. wooohaaa , kiter duduk je goyang kaki ..eh , tak tak , aku mesti la pergi perjumpaan datin datin sedunie . pakai dress mahal bagai . naek kete idaman wane putih . pergi shopingg tiap tiap weekend  <3... acecece .. berangan tak sudah .



dah ah , sume dah bising suroh aku pegi mandi . korang sume mesti tak mandi mandi agi jugak .
a'ah , pasni nak sambung photoshop balik laaaa ! yeeeeeeezzzzzzzzzaaaaaaaaa ! 

3 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..photosop pandai lor..ajar ler sikit.. =P


ada lagi ke pasal gambit?..pasal paknil tu oke r..kan paknil hero..hehe

skamg isu af lak..huhu

adibah husna said...

non,lau mu bley peg pun,ak xjad peg plak,kete abg ak kebas =_=""

peachippo said...

iqbal : pas satu satu kan ...hurm,,

dib : oo yeke , seb baek ! haha