Vlog | Samyang Challenge!

by - April 17, 2018

Hi Assalamualaikum.

Rasanya semua tahu kot samyang tu apa?

Okay, briefly explain, samyang ni orang korea panggil ramen, and kalau orang M'sia, kita panggi Megi or omputih dyorang panggil instant noodle. Samyang ni famous dengan dia punya kepedasan. Dia punya level of spiciness memang hard core gila gila. Tak semua orang boleh telan ramen ni sampai habis. That's why ramai gila orang buat samyang challenge.

Personally, aku dah pernah try before this, tapi tak boleh habis sengsorang!

Kahkah.

So, enjoy my first eva Vlog ❤
Tengok with 480p sebabbb I pakai camera phone je gambar so 💔



Hahahah!
Yess, I knowww I'm so awkwardd.


Till the next post!
Thankss ❤

You May Also Like

1 comments

  1. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete

Say Good Words :)