Wednesday, June 18, 2014

Seniorita

Fuhh. First time rase macam senior dalam university. First time rase macam yang dalam drama-drama biase tunjuk. Kau study dalam library pastu ade adik adik tegur. Dah la tak kenal. eh, akak, kos mane, dari mane, borak pot pet pot pet dah ah dalam libraryy. Tapi terbalik lah, biasenya yang junior tu perempuan tapi ni lelaki pulak. haha. Thanks to you sebab buat aku rase macam jadi "akak" at this university. For being able to tell that I'm in final year. Pastu when you ask me an educational question, i feel like, haa, meh sini akak nak tolong. Kahkah. 

Till we meet again adik yang peramah yang akak taktau nama ape.
moga belajar molek2 :)


Okay dah dah. Fokus final year writing. 
tadi hebak sangat cakap final year student alih alih nak buat kerja malas. Huwaaaaaaaaaaaa


Buat kerja cepat cepat pastu kita balik cepat cepat. boleh puasa lama-lama kat rumahh.
Yeaaaaaaayyy tazabaaarrrr! 



P/s: awak awak awak taknak ajak saye bukak puase sekali ke? hurm. 


No comments: