Saturday, April 19, 2014

Transcende


Assalamualaikum. 

Rasenya dah lama gila tak keluar tengok movie. Last sekali tengok THOR 2 eh? Ye lah kot kalau tak silap. So, again the emergency hangout made our day. Pergi Mesra Mall without any plan or purpose. So, sesampai je pergi chek movie amende yang available kat wayang. Tak banyak sangat pun movie. Ade Captain America tapi mostly kawan2 aku ni dah tengok. So, Transcende je yang okay sikit, Starring Jonny Deep.  



Rasenya dalam hall ni ade dalam 10 orang je manusia. Gi time weekday macam ni jawabnyaa. Because we're so hungry, kiteorang seludup banyak gila makanan masuk wayang. Seb baik beg sorang-sorang besar kahkah :D


Aku boleh bagi 3.5 out of 5 star jew kot kat movie ni. Mungkin sebab expectation aku tinggi bila tengok Johny deep yang berlakon kot. olalala. Tapi jalan cerita dia boleh tahan lah. suspen. tertanya tanya. Cuma klimak dia xheavy sangat. crite xtergantung pun kalau paham. Sape yang xfaham memang xbes la tengok. Not too bad (Y)

  

Lepas tengok wayang, makan, solat, sambung karok pulak. Huhu. Karok sini mahal dari jengka. RM12. Tapi tempat dia lagi besarlah. Lagu pun banyak (Y)

You shoot me dowwnnnn but I wont faallll~ 
I'm tatiniummmmmmmmmmmm !




Again. Thanks kawan-kawan. Thanks for come and be a part of my life. I hope when we're being apart, we'll never forget how close we're and how much r we spending our time together.

 I love we.

No comments: