Monday, April 14, 2014

Lubuk Jet, Maran.

Assalamualaikum.

Kawan-kawan aku ni semua memang suka buat plan mengejut. Sebab lesson learnt. Kalau plan awal-awal mesti ade je yang tarik diri. haha. So, here come the story. That day was very hot. Whole jengka was warning dat there gonna be no electricity for a few hours.  

I was sleeping at that time. Sue called me to hangout and picnic and bathing and playing at Sungai Lubuk Jet, Maran. Without any hesitate, I agreed. and then baru tanya, nak pergi naik ape? zzz

The pictures are so many. So, i just randomly pick a few of them ;)




Aku tak pernah tau merase suasana a whole town xde electric for a few of hours, so, semangat kiteorang nak pergi pam minyak. Tengok-tengok sekali tempat pam pun takleh nak operate. Tak tahu pulak haha 





on the road. yup, we went there by motorcycle. Aku tak pernah pergi pun sebelum ni. Kawan-kawan cakap dekat jeww dekat jewwww. sekali pernah nah ambik kau kebas punggung. wuuuu



Yeayyy. Sampai udaaaaaaahhh !
boleh tahan lah jugak ramai orang. huhu







Hampir 3 jam lah jugak duk sini. Setengah jam perjalanan nak sampai. 
Having a great memories. Thanks friends :)


No comments: