Friday, January 3, 2014

Last Final oi !


3-01-2014 - 16-01-2014

Insha Allah this will the last final exam for this Degree stage. 
Kalau tak repeat Insha Allah last. 
Tapi bukannya bermaksud aku dah final sem. bukan bukan.
Cuma next sem dah mungkin tak kenal erti apa itu final exam.

kikiki. takde lah, sem depan sibuk present thesis je lah oi ! 
Se-care-wyyy wei guwa habaq luu -,-


  

 
Dah tumbang satu paper, 4 paper lagi. chayookkk chayookk!

To all my beloved friends,
aku selalu dokan korang dipermudahkan utk jawab exam dan moga dapat result yg cemerlang.
Jangan lupa doakan tuk aku sekali k? -.~

InsyaAllah besar harapan nak dean lagi sem ni harap harap tercapai la yeeww. Amin. Semoga dipermudahkan. Alhamdulillah dalam minggu exam kali ni, insha Allah xde mende2 masalah just berdebar nak hadap proposal presentation jew 9hb ni. Moga dapat buat yg terbaikk. 

No comments: