Friday, November 9, 2012

random feeling.



I don't wanna be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta to do
Or who I'm supposed to be, I don't wanna be anything other than me.



assalamualaikum. 
 



1 - tak tau dah nak cakap ape. 
    dah tak tau ape nak jadi.
sem 3 yang berlalu dengan ntah ape-ape.
 belajar rasenye dah habis separuh sem. 
tapi input yang dapat ape je? ape noonnn ? apeee ?
arggghhhh.
rase macam baru beberape minggu sem 3 ni. 



cuti manjang. class cancel manjang. 
memang la at de first point tu suke kan class takde. 
sape tak suke? sape sape? habaq mai sini. meh cheq nak motivasi sikit.

tapi kalu duk pikiq pikiq balek, ape je lah yang cheq belajaq sem ni kalu lagu tu sokmo. 
terase kosong kepale otak tengkorak ni.
aku bukannye nak bajet rajin ke ape.
tapi dah rase makin malas je macam ni slalu, makin berlemak.
makin malas, makin makin laaaahhh..


tapi nak buat lagu mana lagi kan? ye dak? 
takkan lah kite pulak yang nak jadi pensyarah, duk ngaruk potpet potpet kat depan sorang.
yang boleh buat, tarik selimut, sumbat muzik kat telinga, tutup mate.
tak pun, tarik laptop pasang movie, tak peduli orang dah.


hahhh, student heaven life.









2 - semangat nak gi post borang JPA.
alhamdulillah, nasib baik, malam sebelum tu kawan-kawan( cc : jaja, ain nad, reen ) :p
suruh tanye senior dulu nak hantar macam mane senanye.
baru lah tahu padahal nya takyah post direct to jpa pon,
send kat HEP universiti sendiri sudah.

terase jahil sekejap. tapi alhamdulillah tak tersalah step,
tak tersalah pergi post terus.

Insyaallah, moga-moga ada rezeki utk biasiswa tu. 
mogamoga lulus lah borang tu.













3 - learn a new thing.
dari teacher jaja.

nak tau tak? nak blaja? nak cuba? nak try? 

#step satu.

buka yahoo.com


#step dua. 




tekan tanda seru kat perkataan yahoo tu.

ade satu sound yang akan buat korang antara ketawa dan terkejut.
hehe.

but actually, i thought ramai dah pon yang tau. 
aku je service failed sikit. noob -..-












4- and . . . . .

  
i think we need more more pics together.
yeaahh !



stay friend. stay close.



almost 2am and i've a class tomorrow. gotcha go.





No comments: