Wednesday, January 11, 2017

Two Free Tickets!

Today is a weekday but i took a leave because im so tired from over-worked. Cis konon. Tapi betulah tetiap hari balik lambat sabtu ahad kena kerja. I need a rest!  haipp jangan merungut Noni! Tak baik! Geget kang 

Alone in the room staring at the ceiling, thinking what should i do today hurmm 

Nak main masak masak pun air takdakk   So nak taknak kena makan luar.

Shopping? No, thanks.

I'm thinking of hiking or jogging actually but it's quite dangerous since I'm alone.

Movie? Ok lets.

Bila last tengok wayang pun tak ingat. Bulan puasa tahun lepas kot?

And guess what, im lucky!
I still can redeem 2 free tickets for my birthday reward last year. Haritu simpan ingatkan nak guna dengan pokwe masa pergi Penang. Tapi krikk krikk. Lucky sebab sikiiiit lagi dia nak expired. Haha. So today movies are truely reward for myself. Enjoy your two free tickets!
I watched #Allied for the first movie sebab yg tu je timing yang muat muat sementara nak tunggu #Dangal. Not bad. Tapi tak banyak action scenes. So my rate is just 3 stars! Hahaha

And for #Dangal i would like to give 4.7 ! Nangis wehhh hahaha serious best. Nasib baik hall gelap boleh lahh lap air mata 4 5 kali. Cerita family, ketegasan sorang bapak nak didik anak dia. Agak tough, macam Sidek ajar anak anak dia main bekminton. Lakonan dia meresap masuk sanubari. Kihkih. Serious best. Teringat dulu ayah aku kejar keliling rumah masa aku dapat nombor corot dalam kelas sekolah rendah sampai kena turun kelas. Pastu ayah aku kechiwa namatey bila pointer aku teruk. I struggle masa degree dapatkan pointer bagus sampai Alhamdulillah Allah bagi aku ANC tuk ayah 


Decided to enjoy time being alone today but dont expect for this kind of alone.
Hahaha. But it is quite peace ❤
Arghhh i missed my dad so bad. Berbaloi tengok cite tu lepas stress cenggini sebab tetiba semangat tuk fighting aku mencanak balik. 

*Posted from Vivo

No comments: