Sunday, January 1, 2012

Kalendis!



alhamdulillah, 2011 telah pergi meninggalkan kita. hari berganti hari. bulan berganti bulan. tahun berganti tahun.
well, i think i shud not write a lonnnggg entry for dis post.

KALENDIS! HAPPY NEW YEAR! BHLIAIN NUA Happy!

sume pom dah tahu, post pertame tahun baru for a blogger, what shud they say rite....hahahah..

welcome 2012. olang cine cakap ini tahun, tahun naga. manyak garang itu.
well, ramai jugak ahli2 nujum yang tak bertauliah cakap our world will end on dis year.as a muslim,u know, jus enough u only hear for that. not believe.
kita ada Al-Quran. kita ada Allah. kita ada iman, dan kita ada ilmu.

okei okei. aku akan berhenti mengarut sekarang.
before that,perlu ke aku bercerita pasal azam baru?
xcually, aku takde pom azam gempak gempak macam korang sume.
enough if i say i want everything goes smoothly on this new year. 
having a great friends.enjoys our wonderful friendship.
and built a lot of sweetsweetsour memories together!!

kalau dalam lipatan sejarah aku tahun lepas, rasenye,
i had through a lot of sadness moments,
so, aku harap tahun ini akan beri aku seribu satu kecerian baruuu. yeaayyy !!

okei. i have to stop here. dengan ini aku rasmikan tahun baru aku dengan bismillahirahmanirahimmm :)


  ^___________^

i still cant face the reality that i'm 20. soobbbssss.



No comments: