Wednesday, November 17, 2010

Orang Perak terpaksa postponed AidilAdha

Assalamualaikum semua..huh!tergempak sekejap..lpas tgok gambar ni aku trus buke g00gle..aku yg ter excited nak rayer k dye0rang yg xbersemangat?hehe.
sabar ye 0rang Perak...k0rang punyer rayer terpakse dipostponed kan..bukn aku yg ckap ok!
negeri k0rang yg cakap...rayer k0rang pade 17 Zulhijjah g2..haha
lega lembu2 kambing2 yg dengar..smpat la dye0rang sume nak bertaubat dulu..haha

ok la,meh aku nak habaq kan korang sume yg blom taw @ buat2 xtaw n xnak ambik taw..
k0rang sepatutnya kena lah peka..law kiter sndiri xnak kisah..saper lagi kan!


 Aidiladha disambut pada hari ke sepuluh, sebelas, dua belas dan tiga belas bulan Zulhijjah setiap tahun. Bermula dengan Takbir Aidiladha pada malam 10 Zulhijjah, diikuti dengan solat sunat Aidiladha serta khutbah Aidiladha di pagi 10 Zulhijjah, sambutan diikuti dengan ibadah korban yang boleh dilakukan samada pada 10 atau 11 atau 12 atau siang 13 Zulhijjah.



selamat hari rayer Aidil Adha tuk k0rang sume..
arap2 k0rang sume sambat aidiladha besop yep!hehe...
jgan malas pegi s0lat rayer..
 n slamat hari lahir yg ke 18 tuk aku!
m0ge2 amalan terus bertambah n smakin dekat dengan Nya..

5 comments:

kakyong said...

selamat menyambut aidil adha

http://www.kakyong.com/

noorafzan said...

haha! lawak je banner tuh..

izee said...

salam aidiladha dr izee... =)

Zulfahmi Abidin said...

tuh lah blaja amek graphic design tak blaja skola arab skali.hahaha.takpe2.takde org yg ikut pon.^___^

Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..br tahu pasal blog ni.

yg duk kat pantai timur xdak la tangguh2 raya ni..dah la skrg ni musim hujan pulak..buatnya lembu lemas satgi, naya.. tak dan terkorban kene sembelih, tp terkorban lemas pulak :-D kang ada la yg kempunan nk mkn daging korban...

anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya :-D

regards,
BLADE EDGE