Sunday, November 10, 2013

KILANG GETAH TRIP #thor #sushiking


Assalamualaikum. Ya Allah, kekoknya rase nak mengarang. lame sangat tak singgah sini. hikhikhokk. Biasalah, bila dah terskip satu cerita nak story terus rase takde mood nak continue story cerita lain. even, takde orang pun baca blog ni, tapi biorrrr leewwww kheennn. Bilalah agaknya dapat story mery pasal holiday trip to Langkawi tu. pheuuw. 


Ok, takpe, tinggalkan bab Langkawi, sekarang aku nak cerita pasal lawatan sambil belajar ke Kilang Getah Felda Kampung Awah dulu :)

Actually, this trip was organized by my group and i ourselves. And when the trip was greatly succeed, i felt like, Ya Allah, Alhamdulillah. cam tak cayo pon adoo. kihkih. Trip ni senanya under subjek OPM, kena kaji selidik manager sesebuah company nak tanya diaorang punya managment. Dan kebetulan aku ade cousin yang kerja kat kilang getah ni, so, senanglah sikit prosedur dia. 

bahagian kilang. 

bahagian makmal. the woman in the 4th pic is my cousin, who helped us to get the permission for the trip. Thanks Kak Ngah :)

ni time kaji selidik manager and assistant manager. nasib baik lah dieorg sporting and cool je. cakap pun xyah nak fully english. Macam macam kiteorang tanye, rase macam banyak benda pulak kan nak tau. sampai tergelak gelak dia nak jawab. haha, layann jelahhhhh XD
Abam yang baju koko tu baik sangat, dia yang in charge along this trip. kikiki. sopaann je.  

pusing satu kilangg.
Mia. Me. En Amir. Ain. Jaja. 
credit to photographer, Azwanis Aida :)


lame jugak lah kiteorang pusing kilang ni. bauuu asap dia ya rabbi, kuat gila, tapi aku dah biasa pun senanye dah a few times datang sini. kesian kat kawan2 je lah macam tak tahan jee. kahkah. 


Alhamdulillah, siap jugak buat trip ni. takde sebarang kesulitan. Ribuaan terima kasih sangat sangat untuk pekerja2 semua. baik2 je. terima kasih sudi layan kiteorang yang ntohhh pape jewww ni. Trip ni dah lame tapi report nya tak jalan jalan lagi. aduyaii -.-"



Petang lepas abis trip ni kiteorang pergi tengok THOR! reward kan diri sendiri gituuuwww. haha 
terbaik lah cerita ni. puas hati aku tenggookkkkk. terbaikkk! (Y)


semat gila  Chris Hemsworth ni. tak puas tengok. badan taff rase nak pelukk peluukk je. kekeke~



Alas perut makan sushi king. ni pestime senanye aku masuk kedai ni. sedap. best lah jugak makan same2 kan. rase sikit sikit :)

Tahniah kat semorang.  Terima kasih kawan-kawan for shining my days. i love yuu :)



No comments: