Tuesday, March 29, 2011

Keje keje ! ;)

Assalamualaikum...

*sambil dengar lagu That Should Be Me*..taching betoolll...Cute cake 2

takde2..lagu tu takde kene mengene ngen post entry ni pom...kikiki...hippo rase gatal tangan skit nak menulis arini...sempene hari ke  10 hippo duk bertenggek membesarkan saiz peroot kat umah..besela makan tido makan tido...memang letih..ok,enough rest..sekarang hippo kene pikir + susun plan yang strategik tuk cuti kali ni...tanak daa goyang kaki,,acece...boleh ke?hihi... 

hari 2nd and third kat umah ari tu hippo dah anta resume kat satu klinik tu,nak keje kat situ..dyer cakap nak gimme a col within 2 days..tapi takde pape agi...okeh,fine ! ..dyer nak pekerje tetap laa tu...pastu sabtu lepas hippo engat nak gi apply keje kat satu mall tu,,sebab dyer da bagi pemplet kerje kosong..aci redah je hippo nak pegi ari tu tibe tibe makcik kol...woohhaaa...dengar suare dyer je dah taw ape resen dyer kol...hehe..

dyer nak swoh hippo teman dyer selama 3 minggu kat umah c0z hubby dyer outstation..sekali swoh jage anak dyer (kirenye baby sitter + children sitter + bibik sitter la ni..)  .okey,xkisah pom..selame ni pom dyer yang jage hippo kecik2 dulu..tapi....

hippo takot bosang je..huhu..maklumla sorang2..dannnnn.............

hippo takot sebab sane takde internet...facebook + blog hippo ni camne?? 3 minggu kot..lame x? huk3..baru je nak upgrade ;)
tapi xpela...eklas kan niat kat hati..rapatkan ukhwah...wahaha...takooottt !
satu agi hippo takot dyer xleh jage hippo sebab hippo ni......

kuat makan! hehe...

 think +ve, mungkin banyak yang hippo akan dapat mase duk kat sane..agipom lambat agi hippo nak sambung study balik...waaaaaaaaa,,takot nak dapat result ! pas balik dari umah dyer nanti hippo betool2 nak cari keje..nak cari duet..cis,xleh blaa...tapi soalan nye ade sape2 x nak ambik hippo ni keje?hehe...hey ! belum cube belom taw okeh...

okeh laa...nak layan lagu lagi....lebiu.ols..

That should be me,
Holdin' your hand,
That should be me,
Makin' you laugh,
That should be me,
This is so sad,
That should be me,
That should be me,
That should be me,
Feelin' your kiss,
That should be me,
Buyin' you gifts,
This is so wrong,
I can't go on,
Till you believe that,
That should be me,


Cute cake 2

3 comments:

shahjiehan said...

hippo tu apa?akak kje apa?

peachippo said...

hippo? name sayer laa...
dulu mase kat skolah org suke panggil saye hippo sebab sayer takot sangat gemok...saye x gemok ok !hehe..

x keje skrg..tgah mganggur..nanti sambung stdy agi ;)

shahjiehan said...

oh... tkut gemuk ea.. hahhaha

jga badan la tuh~


igtkan dah keje..


salam ziarah~